dilluns, 31 de desembre del 2007

Gaspi es trenca

Gaspi es lesiona el menisc.

El davanter rapitenc Gaspar Castellà podria estar entre dos i tres mesos de baixa si es confirma que pateix un trencament amb desinserció en el menisc extern del genoll dret, segons ha confirmat el doctor de l'Exèrcit, Ricard Guero.

"A falta de noves proves, Gaspi pateix un trencament amb desinserció en el menisc extern del genoll dret", ha indicat Guero, que ha insistit que el davanter se sotmetrà una ressonància magnètica per determinar exactament la lesió que pateix.

Si es confirma el diagnòstic, el rapitenc podria estar fora dels terrenys de joc entre dos i tres mesos. "No està afectat el lligament", ha indicat el metge ribboner, que ha afirmat que la lesió es pot haver produït mentre ballava brake amb els seus col·legues raperos, o durant l'últim dinar de Nadal mentre servia la tradicional sopa de galets.

El Doctor Guero ha afirmat que ha d'estudiar si la lesió té alguna relació amb la soferta l'any passat en el partit contra les Escopinyes amb Suc, quan va haver de retirar-se a causa d'un pinçament en el menisc del mateix genoll.

El 28 de gener s'acabaran de fer les proves a Gaspi, i se sabrà amb més exactitut l'abast de la lesió. En declaracions al xat del blog de l'ECV Gaspi ha afirmat ambiguament que: "ara mateix no tinc cap molèstia, la qual cosa no resta que el mal hi sigui, ja sabeu com van aquestes coses..."

Si es confirma l'abast de la lesió, Gaspar es podria perdre el que queda de lliga, estant a punt per la Copa Primavera.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'haureu de recuperar com a davanter centro... A veure si torna en Rovira i aixequem l'equip. Bon any nou a tothom menos a tu!

Anònim ha dit...

vaya mala noticia! el pixixi de l'equip lesionat!!!
anims Gaspi!!!
Bon Any!!!!

Comandant Black ha dit...

En principi no puc jugar fins que sapiga els resultats de la Ressonància. Ara bé, comem diguin que no puc jugar... que se'n vagin a pastar!