divendres, 7 de desembre del 2007

Entrevista a Xevi Arumí

"Les molèsties al tormillo no han desaparegut del tot"

Avui tenim el plaer de fer quatre preguntes disteses a l'astre incandescent de l'ECV, el que ajuda a iluminar les estrelles de l'equip, el que fa la feina bruta, el que no marca gols, sinó que frena les arribades rivals. Xavier Arumí, riuprimerenc, retorna a l'entitat ribbonera després de mig any de cessió a Lille.

- Primer de tot, com van anar les coses a Lille?

Va ser una experiència molt profitosa tant a nivell personal com a nivell esportiu. Va valer la pena poder-hi anar i gaudir de tots els bons moments que vaig viure-hi. Si algun ribbonero té la possibilitat de fer quelcom semblant que ho aprofiti i ho faci. Encara rebo postals, cartes i e-mails de l'afició agraïnt el meu pas pel Lille i això em fa estar molt content.

- Creu justa la primera victòria de l'equip aquesta temporada? La dels despatxos?

Jo crec que si que ens vam merèixer la primera victòria de la temporada. En el futbol els partits es guanyen al camp i nosaltres hi érem, mentre que el rival no. Per tant, és lògic que guanyessim. La propera vegada que avisin que no poden venir i ja buscarem la millor solució per les dues bandes. I si cal ajornar el partit, s'ajorna. Però això no pot ser. Que n'aprenguin!

- Durant el partidet d'entrenament se'l va veure molt motivat, fins i tot va marcar un gol. Era fruit de l'ambient distès, o creu que ho podrà repetir en partits oficials?

Realment estava motivat, però l'ambient distès d'estar entre amics va ajudar que jugués més bé i fins i tot pugués marcar el meu primer gol amb l'Exèrcit de la Cinta Vermella des de la seva fundació. De fet, ara recordo, ja havia fet dos gols més però en aquest cas van ser a la porteria d'en Rovira, el nostre porter fins la temporada passada. Intentaré mantenir el bon nivell mostrat en el darrer partit i si puc fer algun gol més, millor que millor, però la meva feina rau en l'intent d'evitar que els rivals ens facin gols.

- Quin moment destacaria de la seva trajectòria amb l'ECV?

De bons moments n'hi hagut molts i a destacar-ne un és una mica difícil. Per mi el què és més important i el que cal destacar és el bon ambient que hi ha entre tots els components de l'equip cada setmana.


- 17 gols en quatre partits, com valora l'equip en defensa?

En general, crec que l'equip en defensa està fent un bon treball encara que s'ha de millorar en temes puntuals. Per exemple, hem d'intentar mantenir la concentració els 50 minuts per evitar que en 2 minuts ens ploguin uns quants gols. Tenim la sort que d'ara fins a final de temporada tenim molts partits i molts minuts per intentar que les coses ens surtin més bé que ara.

- Què en pensa sobre la possible vegueria de l'Alt Ter? Quin paper creu que hi juga la comarca del Ripollès?

Crec que és una pregunta molt complexa per contestar-la aquí amb quatre línies. Però resumint crec que el govern català hauria d'escoltar les demandes de les diferents entitats que reclament una divisió territorial diferent a la que es vol imposar ara. Crec que la vegueria de l'Alt Ter hauria de crear-se i personalment també penso que potser se n'hauria de crear alguna altra més. El Ripollès penso que és qui hauria de tenir l'última decisió en aquest tema i per tant el dret a decidir què és i cap on volen anar: si cap a Vic, a Girona o bé esdevenir una república independent o un protectorat del Principat d'Andorra.

- L'any passat arrossegava unes molèsties al 'tormillo', està recuperat?

Les molèsties al tormillo no han desaparegut del tot però sortosament el grau de dolor ha disminuït força respecte els altres anys. Que segueixi així!

- Per acabar, es veu amb cor de destacar algun moment de Bola de Drac?

Són molts anys de dibuixos animats els d'aquesta excel·lent sèrie japonesa i escollir-ne un instant en concret no és gens fàcil. Jo em quedaria amb els emocionants tornejos on hi participaven en Goku, els seus amics i enemics, i els episodis al planeta Nàmek.

- Moltes gràcies, pel seu temps, sé que es una setmana apretada, pels compromisos acadèmics, laborals i de l'equip. Ara si vol, pot dirigir algunes paraules a les Brigades Ribboneres.

A les Brigades Ribboneres els voldria agrair el seu suport etern envers el nostre equip. Sense la gent que ens vé animar cada setmana se'ns faria molt complicat afrontar els difícils reptes contra els que lluitem cada setmana. Les Brigades Ribboneres són un exemple i l'enveja dels rivals, corejant càntics i lemes i donant color a les grades de l'Estadi.

1 comentari:

Comandant Black ha dit...

Que gran és en Xerumí! la seva tasca en defensa és inquestionable. Així que... no hay más preguntas. Cuida't el tormillo!