diumenge, 16 de desembre del 2007

Comunicat d'urgència de la directiva

El proper dimecres dia 19, l'Exèrcit s'enfronta a partir de les sis de la tarda a l'ERAM, sisè classificat amb 6 punts. A petició d'alguns dels membres de l'equip, el capità Pol Vancells va contactar amb el Servei d'Esports per mirar d'aplaçar l'enfrontament a les vuit del vespre. El motiu és la indisposició de Gaspi, E. Castellà, Arumí i el propi Vancells per disputar el matx a les sis. Els quatre jugadors han estat seleccionats com a jugadors de l'any per la FIFA, i en conseqüència tenen que assistir a l'entrega del FIFA world player que aquest any s'entregarà el dimarts dia 18 a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres. Està previst que l'acte s'allargui fins la matinada del dia següent.
Segons el Servei d'Esports, el partit no pot aplaçar-se a les vuit. Un altre partit està reservat per aquella franja horària. Per Vancells la seva opinió en tot l'assumpte és prou contundent: "Jo fotu el camp a les cinc i me'n vaig a jugar el partit". Vancells ja no es va molestar a trucar l'altre equip vista la resposta del Servei d'Esports. Ara la qüestió és: parlem amb l'altre equip i mirem de consensuar tots plegats un dia per disputar el matx, sabent les dificultats que això suposa? O ens deixem d'òsties i a jugar el matx el dimecres a les 6?
Ja sabeu el que jo en penso, en tot cas que cadascú hi digui la seva (afegiu un comentari) i així sortim de dubtes. Però afanyeu-vos! Demà ja és dilluns i d'aquí res estarem tots i totes fent cagar el tió.
El capità

5 comentaris:

Anònim ha dit...

nois, per mi com vulgueu, jo en principi hi soc, si no passa res de nou!
ja direu quelcom!
felicitats per la victoria de la setmana passada

chufet vs andreu ha dit...

iep nanus! desdel meu punt de vista, hem de jugar el partit. però les baixes son molt perjudicials, ja que els 4 nominats al FIFA WP, l'ultim partit el van jugar sencer i el bon paper realitzat va ser important.
crec q si no disposem de minim 8 jugadors hem d'aplaçar el partit per una altre dia.
adeu estesos, força exercit

Comandant Black ha dit...

Doncs jo no sé que dir. Crec que podem marxar una estona abans de classe i arribar apunt pel matx. En qualsevol cas, si hi ha un sol jugador que decideix que hem de cumplir amb la obligació acadèmica, no vull perjudicar i prefereixo respectar-lo encara que això suposi aplaçar el matx.

Tanmateix, la resta de l'equip ha de decidir. És clar que per decidir s'ha d'estar al dia del calendari i tal. Si no és normal que les mesures es prenguin des de la directiva.
Saludus!

Anònim ha dit...

A veure, nois, la presidenta en funcions de la FIFA, la il·lustrissima Mita Castañer, no ens deixarà fotre el camp de la Cerimònia d'entrega dels premis. El motiu és que la nostra presència és imprescindible per arribar a consens sobre qui s'endú el FWP, o dit d'una altra manera, hem de treballar en grup per arribar a consensos sobre les línies estratègiques del Ripollès.

Personalment, m'agradaria poder anar al partit, ara bé, si pel partit ja en sou 8, jo em quedaré a la gala. Si no s'arriba a 8 jugadors convocables, podem aplaçar-lo i jugar-lo dijous o divendres, contactar amb l'altre equip i comentar-ho.

Anònim ha dit...

Mmm... que m'ho he estat pensant, i tampoc és tan important la entrega de premis del Fifa World Player... Total, ja sabem que se l'endurà Kaká... Per tant, confirmo que podré assistir al partit de futbol contra l'ERam el pròxim dimecres a les 6 de la tarda.

Salut i fins aviat.