dimarts, 11 de desembre del 2007

ECV - San Siro Points

Després de l'últim partit de lliga contra la Juventus de Turisme, l'equip ribboner intentarà assolir els tres punts contra l'últim classificat de la lliga.

En el seu darrer partit, els jugadors del San Siro van perdre a mans de l'equip de les Bicicletes Blaves. Ramsés i Gaspi van estar espiant el pròxim rival de l'ECV, i els seus informes semblen positius pels interessos de la Cinta (i en Peris).

L'ECV parteix com a favorit segons la casa d'apostes Miapuesta, pagant-se la victòria de l'equip ribbonero a 1'75€, mentre que la derrota es paga a 4'20€.



Encara no s'ha confirmat la convocatòria, però sembla que l'avís de baixa del porter Enric C. per miopia, podrà ser superada, ja que les lentilles que es va deixar al seu poble, seran rebudes aquesta tarda per mitja de correu urgent, segons declaracions d'aquest matí del seu representant. El representant del porter ha afegit que "l'Enric es veu en cor de jugar amb lentilles o sense, però ahir, que no en duia, intentava fumar-se una pastanaga enlloc d'un porro."

Altres altes pel partit de demà dimecres a les 7 de la tarda poden ser les d'Hugas i Genís, absents en l'últim enfrontament per les seves convocatòries internacionals.