dimarts, 25 de desembre del 2007

Eram sam sà culi-culi-culi-culi

ERAM 3 - ECV 1

L'Exèrcit cau davant el futbol físic dels de Realitzacions Audivisuals. Rafel Llussà es lamenta de la falta de gol.

El passat 19 de desembre els dos equips es van enfrontar en un duel igualat, en la lluita per la quarta plaça de la classificació.

Un gol inicial de l'ERAM va trencar el plantejament dels ribboneros que acusaven les baixes de Genís, Ramsès, Isa, Arumí i Marc. Tot i això l'equip es va mantenir fidel al seu joc de toc. Hugas ho va provar en diverses accions, i Aleix, Gaspi i Vancells van poder fer créixer el marcador. Però la mala punteria i el porter rival esvan encarregar d'esterilitzar les ocasions de l'Exèrcit.

Un xut des del mig del camp de l'ERAM va propiciar el segon gol. Enric, avançat, només va poder veure com la pilota entrava al fons de la seva porteria. La defensa formada per Andreu, Alfred-Porreig i Shanti va estar molt encertada i tan sols en comptades ocasions, en pilotes penjades, l'ERAM va crear perill.

Gaspi va empatar abans que acabés la primera part, després d'aprofitar una errada de la defensa de l'ERAM.

La segona part va seguir el mateix patró. L'ECV ho intentava una vegada i una altra, però va ser en un contra atac quan l'ERAM va sentenciar el partit, i més quan després els de Realitzacions Audivisuals i Multimèdia es van dedicar a penjar les pilotes als arbres propers, perdent temps.

Després d'aquest partit, es va jugar el San Siro Points - Lo més Gran, que va acabar amb la derrota dels San Siro per 0 a 23.

Alineació: E. Castellà, Valls, Andreu, Alfred, Pagès, Vancells i Gaspi. Hugas va sortir de la banqueta.
Gols: Gaspi
Amonestacions: -
Incidències: Partit de la sisena jornada del Campionat universitari, disputat al Servei d’Esports de la UdG.
Pilotes colades: 4 (3 ERAM, 1 ECV)