divendres, 17 de setembre del 2010

GEiEG K.O. , Fornells O.K.

Camp de la U.E. La Salle de Fornells


Els assessors jurídics del club, Yure Princesinha i Aleixanko Pagesichenko, s'han reunit amb les autoritats del GEiEG i han arribat a un principi d'acord per la rescissió del contracte que els vinculava amb la seva entitat. No han arribat a les mans, però si han fet peuets. S'ha recuperat tota la documentació, inclús la d'en Joan Rovira, cosa que no entenem. Ara falta que ens ingressin els diners perquè sino es pot liar un pollastre dels que fan època. En acabar la reunió, Aleixanko ha plantat un pi al corner esquerre del gol sud després de fer un esmorzar a Ca la Pepita (sortida 1 de la N-II, abans de la benzinera).

Tot seguit, s'han portat a terme les negociacions amb el responsable de la Lliga de Fornells i tot ha transcorregut de manera molt fluïda. Estem a l'espera de rebre el formulari d'inscripció, tot i això ja tenim plaça reservada. En Carles Díaz, com a vocal de la Lliga de Fornells, ens ha proposat d'encarregar-se de les equipacions a un mòdic preu de 20 euros per jugador (amb estampació, samarreta, pantaló i mitges).

La reunió de representants dels equips participants al torneig, serà una setmana abans de l'inici de la lliga i lliurarem documentació i diners als responsables. El preu és de 70 euros per jugador per aquesta primera volta (Apertura) i 70 euros més la segona volta (Clausura). Hi ha l'opció d'una assegurança mèdica a un preu d'entre 15 i 20 euros, falta concretar-ho.

La competició començarà el proper 4 d'octubre i acabarà a finals de gener.

S'ha convocat el primer entrenament de la pretemporada ribbonera el proper dilluns 20 de setembre a les 19.45h al camp de merda del Servei d'Esports (es farà un obsequi de despedida al tiu de la cueta del SE). El mateix dia es lliurarà els diners de la inscripció del GEiEG i es decidirà què fem amb l'equipació dels collons. Es prega dur calça curta i calçotets nets, botes de fútbol, pilota, moltes ganes i un cubata pel tiu de la cueta del SE.

Estigueu atents per les properes informacions i novetats.

1 comentari:

enric ha dit...

Moltes gràcies per encarrecagar-vos de les gestions.

Apa salut i fins dilluuns