dimecres, 8 de setembre del 2010

Assamblea 7/09/2010

Ahir al vespre es va celebrar al bar Cu-cut de Girona una reunió per decidir el futur de l'ECV. Hi van assistir els jugadors ribboners Yure, Enric, Gaspi, Aleix i Vancells.

Es va decidir que l'equip intentaria inscriure's a la lliga del Geieg, que obre el seu període d'inscripcions el proper dilluns dia 13 de setembre.

El cost total per participar a la lliga serà de 175€, que inclou la fitxa del Geieg i la nova equipació que finalment serà del Decathlon. També serà necessària una foto de carnet i una fotocòpia del DNI.

Per aquest motiu es va decidir quedar dimarts vinent dia 14 de setembre a les 20h al Cu-cut, per recollir els quartos i la resta de documentació necessària per tal de tirar endavant la inscripció. Si algun jugador no hi pot venir, ha de donar els quartos i la documentació a algun company que sí que vingui, per poder realitzar la inscripció el dia següent a la trobada.



PLANTILLA 2010/11

La plantilla per a la propera temporada va prenent cara:

Rustu
Vancells
Aleix
Gaspi
Enric
Yure
Marcel

continuaran a la disciplina ribbonera una temporada més.

A més s'han confirmat 4 noves incorporacions:

Ramsés (repescat)
Xavi Molins (ex-Pubilla Cases)
Shanti (repescat)
Jordi (ex-Escopinyes amb Suc)

També estan confirmades les baixes de:

Feixas (fi de contracte)
Andreu (cedit a l'Sparta de Praga)
Jordi Martí (fi de contracte)
Xevi Arumí (exili)
Paco J. (fitxa massa alta)

A més, la secretaria tècnica està buscant 2 o 3 jugadors més, de caire defensiu i de qualitat contrastada per apuntalar l'equip. Tampoc es descarta fer alguna incorporació més al mig del camp, ja que la baixa de Feixas serà important i no s'han pogut tancar el retorn d'Hugas i Genís.

2 comentaris:

Aleixanko ha dit...

Nois! Amb el fitxatge d'en Jordi (pot jugar a qualsevol posició del mig) potser podriem donar per tancada la plantilla. En Marcel m'ha dit que pot jugar de central, i en el cas hipotètic que no pogues venir algun partit, en Jordi m'ha dit que hi pot jugar esporàdicament.

Som 12 efectius. Considerant que incialment sembla que hi haurà implicació, pot ser que ja tinguem la plantilla feta. Com ho veieu?

És que si som gaires més desprès pot ser un conyàs...Perquè ja podriem ser 2 equips casi...com ho veieu?

Jo crec que 12 és la mida justa. Ara falta saber si ens falla en rovira desprès trobar algú més..però incialment ja som prous. Què en dieu?

Aleix.

Enric C. ha dit...

He parlat amb en Rustu per si coneix algú disposat a fer de central.

També he parlat amb en Xevi Arumí, i m'ha dit que encara no sap segur què fer. Abans que acabi la setmana ens dirà alguna cosa.

Si en Xevi Arumí ve, donaria per tancada la plantilla, si al final el cedim al Riuprimer potser miraria de convèncer algú en defensa, però si no el trobem tampoc passa res.

Apa, salut!