dilluns, 13 de setembre del 2010

L'ECV preinscrit al GEiEG

Aquest matí, sobre les 11, es feia efectiva la preinscirpció de l'ECV a la lliga del GEiEG. Ara faltarà que el Grup Excursionista i Esportiu Gironí ens doni el vistiplau per començar a competir a partir del proper 4 d'octubre. El veredicte se sabrà el proper 24 de setembre.

L'ECV de la temporada 2010/2011 serà format per 12 jugadors:

Porters: Ramon Rüstü, Joan Rovira;
Defenses: Shanti Valls, Marcel Figueras, Yure Aïnsa, Pol Vancells;
Migcampistes: Ramsés Toisón, Jordi Dolcet, Xavi Molins;
Davantera: Aleix Pagès, Gaspar Castellà, Enric Castellà.

Fins ahir a última hora es va estar negociant la renovació de X. Arumí, però l'exili forçat al que s'ha vist abocat ha estat el responsable que un dels jugadors que ha format part de l'ECV des del principi dels principis deixi la disciplina ribbonera.

La directiva aprofitarà la celebració del Trofeu General Blue per rendir homenatge al riuprimerenc i retirar el dorsal 5, que passarà a formar part de les noves velles glòries de l'equip.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que la nova etapa de l'ECV a la lliga del GEiEG sigui plena d'èxits esportius i que us ho passeu tant bé com jo m'ho he passat des de la fundació de l'equip. Em sap molt greu no seguir però espero que algun dia pugui tornar. Una abraçada ben forta i fins aviat estimats companys ribboners!!!! ;-)

Xevi Arumí

Fatty Yure ha dit...

Una abraçada company! Seràs recordat com el Kaiser de Riuprimer, les teves mítiques galopades per la banda, la recuperació de pilotes i penjarem el dorsal 5 als vestidors en el teu honor! Ens veiem, esperem contar amb tu en un futur pròxim i cuida't molt!