dijous, 30 de setembre del 2010

1a REUNIÓ DE DELEGATS/CAPITANS DE LA LLIGA

Unes noies en una reunió de tuppersex com la d'avui


La reunió ha començat tensa. Molt tensa. L'ambient i els ànims estaven a una mica caldejats de bon principi però de mica en mica, tot s'ha anat calmant i la reunió ha seguit de manera amena i distesa. S'ha parlat de tots els temes referents a normativa sobre el terreny de joc, format de la competició, horaris, sancions, control de fitxes, ajornaments de partits, calendari... El senyor Rosa es discutia amb el senyor Blanco i en aquests dos els responia el senyor Marrón. Una escena una mica dantesca, Tití Enric i un servidor que erem els representants de l'ECV en aquesta reunió de Alto Copete, estavem flipant una mica. Fins i tot ja estavem contant les cadires buides per si hi havia una baralla estil Partizan Belgrad vs Dinamo Zagreb i començar a tirar-les per tota la sala, sembrant caos i destrucció. Bé, anem al tall:

-Es juga en el camp de gespa artificial d'última generació, amb banquetes cobertes, marcador, àrbitres federats...
-Hi ha un total de 23 equips (12 a Primera Divisió i 11 a Segona Divisió)
-Nosaltres estem en el grup de la Segona Divisió
-Els quatre primers de la Segona Divisió pujen a Primera Divisió
-Els quatre últims de Primera Divisió baixen de categoria
-La lliga regular consta de dues voltes amb un total de 20 partits
-Els 8 primers de cada lliga entren en un playoff pel títol un cop acabada la lliga regular
-Trofeus per equip més golejador, equips menys golejat, millor porter i màxim golejador i possiblement per l'equip amb més fairplay (el que tingui menys targetes)
-La setmana del 4 d'octubre comença tot el festival i acaba a mitjans de juny (lliga+playoff)

NOTA IMPORTANT: Cal recordar que l'ECV cumpleix tots els requisits, ha presentat tota la documentació i la seva participació està assegurada, o sigui que no cal patir per cap descens administratiu.
En breu penjarem el calendari amb tots el partits i farem ressò dels partits "calents" o possibles derbys amb vells coneguts de la parròquia ribbonera.