divendres, 14 de maig del 2010

ECV 3 - 1 QueLaChupen Team

L'ECV aconsegueix una victòria d'hort, treballant el camp, sembrant i recollint fruits.

Victòria èpica després de remuntar un gol inicial dels QueLaChupen Team i classificació pels quarts de final.

La plantilla quasi al complert fa una de les seves millors actuacions.


Montilivi (Girona) - El partit de la quarta jornada del Grup IV de la Copa Primavera era clau per a les aspiracions de l'ECV que s'havia marcat com a objectiu de la temporada assolir els quarts de final de la competició.

Amb l'equip gairebé al complet (només faltava el capità Pol V.) els ribboners van saber utilitzar les seves facultats per tirar endavant el partit. Una defensa molt sòlida, un mig del camp molt ben posicionat i efectivitat de cara a porteria van ser les claus per una victòria tenyida amb l'èpica d'haver de remuntar un gol inicial de l'equip de nom desagradable i sobreposar-se a la lesions de Rustu i Marcel.

L'1x1:

Rustu: Lesionat. A la primera part va ser capaç de treure fins a tres o quatre xuts clars de gol. A la segona part va ser substituït però, tot i la lesió a l'espatlla, va sortir a fer de jugador i va disposar d'una oportunitat clara que no es va poder materialitzar.

X. Arumí: Infranquejable. El lateral de Riuprimer va tornar a estar espectacular en defensa. Arumí és el jugador que més en forma ha estat aquesta temporada i ahir no va ser una excepció. Va impedir qualsevol internada rival.

Andreu: Cufinbauer. El central va estar encertadíssim en les seves accions en defensa i va ajudar a l'equip a sortir a l'atac. Es va multiplicar per estar a tot arreu. Va jugar el partit sencer i va ser un dels valuarts de la victòria.

Yure: En la línia (de la concepción). Ahir va actuar com a lateral dret i no es va complicar en cap de les accions: Pilotada cap amunt. Es va fer un fart de demanar pilotes en posició ofensiva a la banda dreta.

Marcel: Anulat. Els jugadors rivals li van fer la vida impossible i no va poder desplegar tot el seu potencial. Va acabar substituït acusant una pubàlgia.

Aleix: Incombustible. Va saber cubrir molt bé els desmarcatges rivals i va aportar velocitat en la conducció. Va estar pendent en tot moment perquè els ribboners no perdessin la seva posició, i va aconseguir el gol que posava per davant l'ECV.

Gaspi: Golejador. No es va cansar de provar-ho i va tenir bones oportunitats a la segona part. Va acabar fent un gol de murri a l'interceptar una passada en defensa dels QLChTeam, marcant a porteria buida.

Feixas: Organitzador. Va saber distribuir bé el joc amb bones parets i va ser l'autor del gol de l'empat, d'un fantàstic xut des de la frontal de l'àrea. Va desquiciar els jugadors rivals amagant-los la pilota.

Enric: Suplent. A la primera part va sortir com a davanter, buscant espais per darrera la defensa rival, però no va disposar d'ocasions. A la segona va substituir Rustu, lesionat, i va evitar que els QLChTeam marquessin el 3 a 2 a les acaballes del partit.

Martí: Atent. Va actuar com a migcampista i va donar fluidesa al joc. No es va complicar, no va perdre la posició i va recuperar diverses pilotes quan els QLChTeam buscaven escurçar distàncies.

Paco: Agressiu. El malgratenc ha anat de menys a més aquesta temporada arribant ahir al punt àlgid de la seva trajectòria com a jugador ribboner. Va mostrar-se agressiu i amb fondo per pujar a l'atac i no oblidar les seves obligacions defensives. Li va faltar el gol, que hagués pogut ser si el porter no hagués aturat un cop de cap a la sortida d'un còrner.


Alineació: Rustu (p); X.Arumí, Andreu, Yure; Aleix, Marcel; Gaspi. -Feixas, Enric(p), Martí, Paco-.
Gols: Feixas, Aleix i Gaspi.
Incidències: Partit de la cinquena jornada del Grup IV de la Copa Primavera. Tot i la semblança de les equipacions, cap dels dos equips va voler posar-se uns putos petos, desconsiderant els futbolistes miops que no distingeixen colors foscos.





L'ECV es classifica pels 1/4 de final de la Copa Primavera, a falta d'una jornada.

3 comentaris:

Aleixevesen ha dit...

Gran, graaan crònica!

Aupa Exèrcit! Més que un club!

Comandant Black ha dit...

Més que un club! és una colla d'arreplegats que a base d'anys han après a jugar prou bé! vamos equipooooooo

Anònim ha dit...

m'ha agradat molt la cronica.. sobre tot lo del 1x1, es molt autèntic.
despres del partit del dijous ens mereixiem ser a la seguent ronda i aixi ha sigut.

ECV or die

ANDREW