dissabte, 22 de maig del 2010

ECV - Projecte Whisky DYC

Acabada la lligueta de classificació de la Copa Primavera, aquest dilluns 24 de maig a les 6 de la tarda (horari protegit) es disputen els quarts.

L'ECV com a segon del grup IV ha quedat emparellat amb el primer del grup II, els Projecte Whisky DYC. Serà un partit molt disputat, on els ribboners hauran de demostrar el seu gran moment defensiu i on els errors es pagaran cars.

La directiva no vol que els jugadors se sentin pressionats i ja consideren la classificació per quarts tot un èxit, però no poden deixar volar la imaginació i veure's superant aquest primer compromís.




Altres notícies:

  • Sandro Rosell presenta Albert Feixas i Ramon "Rustu" Ribera com a possibles incorporacions del nou projecte esportiu de la cantera blaugrana.
  • El magnat (i mangant) rus del petroli Abramovich interessat en l'ECV per nodrir de cracks al Chelsea FC de cares al futur.
  • En declaracions extraoficials del segon entrenador, Albert Mutgé, pot ser que s'arribi a un acord per la cessió d'Hugas pel Playoff, ex-jugador de l'exèrcit i actualment vinculat al Sankt Pauli.
  • El Tigre de Montilivi YU19RE se'n va 2 dies a entrenar a la platja per preparar el partit, pendre el sol, recollir petxines i fer cruisin a les pinedes. Interviú aconsegueix imatges mostrant el seu característic banyador de jaguard a les platges de la Costa Brava. També se l'ha vist en una discoteca d'Empuriabrava.




COPA PRIMAVERA