dimarts, 11 de maig del 2010

ECV 3 -0 Rio2016

L'ECV guanya als despatxos la recuperació del partit de la primera jornada de la Copa Primavera.

Els Rio2016 intenten suspendre el partit 30 minuts abans del seu inici, amb poc marge de maniobra i amb l'ECV ja al camp del Servei d'Esports.

Montilivi (Girona) - Van caldre 30 segons de deliveració per acabar consensuant per 10 vots a favor i un vot en blanc que l'ECV guanyava el partit per absència del rival. Fonts oficioses afirmen amb rotunditat que els Rio2016 estaven ocupats organitzant els Jocs Olímpics de Londres.

Els factors que van decantar la balança per a presentar-se i guanyar el partit als despatxos van ser:

- Ésser avisats amb poc temps de la no presència dels Rio2016.
- Ésser el tercer cop que el partit canviava de data
- No tenir altres dates disponibles degut a compromisos de membres dels membres de l'ECV.
- Tots tenim feina i ens organitzem com podem per poder complir amb les nostres responsabilitats.

L'ECV només presentava les baixes de Pol V. i Jordi M. L'equip de gala arribava al matx motivat i amb certes ganes de revenja després de la derrota que havien sofert a la lliga (5 a 7) al perdre l'avantatge d'un 4 a 0.

Cal destacar la trompada que es va fer una noia, que anava a jugar a pàdel, a les escales que baixen cap a les pistes. La relliscada va provocar que la noia s'endugués un cop al pòmul dret contra el canto viu de la grada de formigó i baixés dos graons cap per avall, esgarrinxant-se la pell dels genolls i les cames i fent que de la seva boca brollés sang vermella pantone 185. Fonts properes informen que la noia es troba estable però de baixa, amb collarín i recuperant-se del cop.

No tenim imatges de la patacada, però els oferim un video del youtube amb caigudes de senyores a càmera lenta. No es perdin la senyora que cau del cim del castell inflable i aixafa una criatura: "Mor aplastada".