divendres, 7 de maig del 2010

Nueva Asia 7 - 3 ECV

La baixa de Feixas passa factura a un ECV moll i fluorescent.

Els ribboners, sense possessió, aguanten l'1 a 0 fins al minut 10 de la segona part.

El tercer gol encaixat desboca l'ECV, torna el partit boig i fa que l'equip encaixi la derrota més abultada des del 2 a 6 contra l'Equipo B, la temporada passada.

Rustu es converteix en el màxim golejador de l'ECV a la Copa Primavera.

Montilivi (Girona) - El partit corresponent a la tercera jornada de la Copa Primavera venia condicionat per les baixes de Feixas, Gaspi i Pol. La de l'Albert s'ha notat especialment perquè l'ECV no ha sabut connectar en cap moment del partit la defensa i la davantera. L'onze ribboner -7 jugadors-, format per Rustu, Arumí, Andreu, Yure, Marcel, Aleix i Enric C., no ha sabut xutar ni una sola vegada entre els tres pals. Només ha creat "perill" en dos dels tres còrners que s'han llançat a la primera part, però sempre amb xuts desviats que no han necessitat la intervenció del porter del NAFC. En canvi els Nueva Asia si que han posat a prova diverses vegades els reflexos de Rustu, que ha estat batut en una ocasió primerenca resultat d'un embolic dins l'àrea.

L'ECV s'ha comportat dignament en defensa. Tot i els 7 gols encaixats, l'equip ha sabut aguantar el NAFC durant tota la primera part i part de la segona, però no ha sabut trenar les jugades de contraatac. La pressió dels NAFC ha fet que es fessin amb la pilota i l'única manera d'aconseguir trepitjar l'àrea rival era amb pilotades de Rustu des de la porteria.

La segona part començava amb la pluja més intensa i amb la convicció que el partit es podia tirar endavant si xutàvem a porteria. El NAFC, però, ha fet el segon d'un xut impressionant des de la frontal, i poc després ha arribat el tercer. L'ECV feia figa, tot i un Rustu espectacular que paradoxalment ha estat el jugador més ofensiu de l'equip.

Després del 4 a 0 Rustu a servit una pilota llarga que ha acabat al fons de la porteria, feia d'aquesta manera el seu tercer gol a la Copa.

Però el NAFC no s'ha arronsat pensant en el final feliç, i ha aconseguit el 5 a 1. Amb el partit boig, Aleix ha deixat el camp perquè Enric C. jugués els minuts de la basura, i ha marcat el 5 a 2 després que Marcel posés la pilota a la frontal de l'àrea perquè Tití Enric aconseguís batre per sota les cames el porter.

Els minuts de la basura s'han convertit en els minuts per l'èpica durant 20 segons. Fins que els Nueva Asia han fet el 6è.

D'un servei de porta de Rustu ha arribat el 3r per l'ECV, 2n gol del partit i 4t de la Copa pel porter de i del Puig-reig.

Encara hi ha hagut temps perquè els NAFC fessin el 7è gol i la pluja que queia es convertís en orina que regalimava pels serrells i es barrejava amb cada encaixada de mà entre jugadors dels dos equips al final del partit.

L'ECV no es pot permetre perdre cap altre partit si vol assolir el propòsit d'arribar a les eliminatòries de la Copa Primavera. Algunes veus oficioses diuen que es classifiquen els dos primers, però ja es vorà. De moment, dilluns cal rebre els Rio2016, una oportunitat que els jugadors no volen deixar escapar. Paco ha declarat que: "Ens hi deixarem les ungles".

L'afició però creu que alguna cosa falla a l'equip i es parla de Feixasdependència, recuperant de la memòria l'oblidat concepte de l'Hugasdependència de la temporada passada. Un membre no actiu de les Brigadas Ribboneras ha declarat que: "No és molt bona senyal que els gols els facin el porter i el Tití Enric. Que se'n torni a Anfield!". Josep Cuní, queera a l'estadi ha declarat quan han comenaçat a caure les primeres gotes que: "Plou-plou-plou! plou, plou!"

Alienació: Rustu (p); X. Arumí, Andreu Cufí (amb Q), Yure; Marcel, Aleix; Enric C. - Jordi M. i Paco.

Gols: Rustu (2), Enric.