dissabte, 24 de maig del 2008

Final de cicle

ECV 4 – El Jardín 4

Trist final de l’Exèrcit que diu adéu a la competició i a la temporada.

La única nota positiva va ser el retorn, un any després, de Rovira sota els pals. Per la seva banda E. Castellà va tornar als orígens.

L’equip fa un bon partit i crea ocasions, però les errades en defensa el condemnen.
La victòria tampoc hagúes assegurat res. Els jugadors haurien d’haver esperat un miracle per classificar-se pels quarts.

Després del partit, una part de l’afició va desplaçar-se a la seu de l’entitat i va demanar a crits la dimissió de Llussà.

El desgavell és gairebé insostenible, el vestidor és una olla de grills i alguns ja veuen fora l’entrenador i alguns dels jugadors.

El dijous a la tarda, l’aficionat va veure com es repetien els mateixos errors d’aquesta última part de la temporada. L’equip va sortir a guanyar d’inici, amb ganes de marcar d’hora i d’agradar-se. Varen disposar de tres ocasions gairebé consecutives per marcar però varen topar una i altra vegada amb l’adversitat. Els nervis varen aflorar massa d’hora, i ja se sap que l’ansietat sovint juga males passades. Tanta mala sort no podia ser possible, un penal discutible de Vancells i una greu errada en defensa varen deixar groguis els jugadors, que veien com la victòria s’escapava de les mans. Durant el primer temps, de concentració no en va faltar gens, en canvi sí que va repetir-se el guió que últimament ens tenen acostumats; és a dir, problemes per fer circular la pilota endavant i manca de definició quan toca donar l’estocada. En aquest sentit, ahir, el seguidor ribboner va trobar molt a faltar el joc per la banda que aporta Genís, l’empenta de Gaspi o la capacitat resolutiva de Ramsés, precisament l’home que segons diuen fonts pròpies de l’entitat no va ni convocat pel seu llastimós estat físic.

La segona part va ser força disputada, l’Exèrcit empenyia i finalment va aconseguir marcar per obra d’Andreu. 2 a 1 i vint minuts per endavant. A continuació el rival va aprofitar un altre mal refús i va fer pujar el seu tercer gol al marcador. Tot i això l’Exèrcit no es va rendir. Hugas i Andreu varen carregar-se l’equip a l’esquena, Marcel i Vancells varen fer un tàndem solvent en defensa, i, E. Castellà i Pagès més avançats varen provar de sorprendre la porteria rival. L’esforç físic va tenir la seva recompensa quan Hugas i Pagès aconseguiren d’empatar el partit a 3 gols. Màxima emoció. El partit tornava a començar. Quedaven cinc minuts per al final i el rival creava més perill que no pas els nostres. Com ja ha passat en diversos enfrontaments de la temporada, l’equip es va relaxar, potser fruit de l’esforç realitzat per aconseguir capgirar el resultat. Un altre error i ja van quatre. El Jardín s’avançava de nou. Acte seguit jugada de contraatac, desconcert a l’interior de l’àrea rival i gol per a l’esperança d’Andreu. Un minut abans del xiulet, Pagès va tenir el gol de la victòria al més pur estil Kaiserslautern, però la pilota va anar fora per ben poc. Final i empat amb gust agredolç. Els jugadors que ja només pensen en aprovar els examens no varen voler fer cap tipus de declaració.

L’Exèrcit diu adéu a una temporada irregular, que podria haver estat un xic més productiva. Hom té la sensació que l’equip hagués pogut dir molt més en alguns partits, arribant a obtenir més resultats positius dels que en realitat ha obtingut.
A faltat dedicació, empenta i unitat. En aquest últim tram de la temporada, la implicació d’alguns jugadors ha estat pobra i desinteressada. Amb una mica més de compromís i de sort en els horaris, aquest equip no hauria de fer masses canvis de cares al pròxim curs. El més provable és que l’àrea esportiva es revisi (final de Pere Horts al capdavant de la Secretaria Tècnica?) i que Llussà convoqui eleccions anticipades si no vol sortir amb la cua entre les cames. S’acaba un cicle i en comença un altre, molta sort Exèrcit de la Cinta Vermella.

Alineació: Rovira, Marcel, Andreu, Vancells, Pagès, Hugas, E. Castellà, Isa i Marc.
Gols: Andreu (2), Hugas i Pagès
Amonestacions: -
Incidències: Penal comès per Vancells als deu minuts del primer temps.
Quart partit de la lligueta de la Copa Primavera disputat al Servei d’Esports de la UdG.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

He posat el càrrec a disposició del president.

Anònim ha dit...

He posat la tita sobre l'espatlla del capità.

Anònim ha dit...

na nari, na nari, na nari nari nari nà!

Comandant Black ha dit...

Notícia d'últímíssímà horà:
NORMAN BATES, FIRST CANDIDATE FOR EXÈRCIT DE LA CINTA VERMELLA'S PRESIDENCE. The New York Taims. The candidate says "I'm going to make some primas for the players for each victory, I want to give them some FREE CHOREEZO".

Ho he trobat navegant per internet, no puc revelar la font, la CIA i la KGV se'm tirarien a sobre com a l'Indy.

Anònim ha dit...

nois i noia!
llastima! no vaig poder assistir al partit, i quina llastima que no aconseguissiu els 3 puntets, perque pel que he llegit devia estar interessant.
aixo si, la Patum va anar de puta mare!jejejejejeje!
ens veiem!
Alfred

P.D: demnao permis al ruc del presi per que em cedeixi aquest cap de setmana al torneig de futbol7 de Puig-reig. sino m'el dona hi jugare igual!