dimarts, 6 de maig del 2008

ECV - Politècnica F.C.

Dijous que ve a les 18 hores els ribboners tornen a posar-se les botes (de tacos, no d'orissos ni pallarides)! El transcendental partit de l'Exèrcit contra el Politècnica F.C. necessita de la participació de tots els jugadors disponibles, a fi i efecte d'aconseguir un resultat positiu. Una victòria deixaria l'equip en una situació immillorable de cares a passar de ronda i plantar-se als quarts de final de la Copa; per tant, el dijous que ve tots a l'estadi!
Endavant ECV!
El capità.
PD: El capità desmenteix les declaracions que el diari AS feia de la seva persona. Vancells ha matisat que les seves paraules no varen ser ben bé aquestes, sinó que en realitat va declarar que "aquests del Madrid ja poden fotres el puny pel cul".

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Conteu amb mi, si en rovira no ve a jugar ja portaré els guants.

Fernando de Assis, pregunta-li al jugador que representes, a l'Aleix, si té la meva samarreta.

Obrigado

Anònim ha dit...

ok. jo ja estic al 100%
soc landreu

Anònim ha dit...

Informació del 9 diari esportiu de les comarques gironines:

En declaració literal del jugador Aleix Pagès en roda de premsa, aquest ha respòs la convocatòria afirant el següent: "Estoy cansadu..", tot i això el jugador ha mostrat una actitud notablement alegre pel seu retrobament amb els companys. D'aquesta manera ha confirmat la seva assistència al match de dijous tarda.

D'altre banda ha respòs a les declaracions d'enric de la següent manera: "Ja li podeu dir a aquell mort de gana que la samarreta se la fotrà pel cul!".

Més tard, el jugador ha aparegut desmentint haver citat tals blesfemes. Fernando de Assis ha afegit el següent: "L'Aleix és bon nanu, tot i que a vegades perd els estreps".

Anònim ha dit...

ei!
l'alfred no hi podra ser, el jefe no m'ha donat festa, com que jugant a futbol no pago l'hipoteca, haig de currar a dos llocs!!jeejjeje
aixo es la versió oficial, pero la realitat es que es festa major a puig-reig, jajajaj!!!!esteu tos convidats!!!
salut i endavant exercit!!!

Comandant Black ha dit...

Vinc.