dijous, 15 de maig del 2008

El Drink Team fa suspendre el partit sense el consentiment de l’Exèrcit

El partit que avui s’havia de jugar contra el Drink Team a les 19 hores ha estat suspès segons informa el capità de l’equip. Es desconeix la causa que ha empès al Servei d’Esports a anul·lar l’encontre, però tot sembla indicar que han estat els jugadors del Drink Team els qui han sol·licitat la pròrroga sense l’aprovació de l’Exèrcit. Tos els jugadors ribboners volem mostrar el nostre descontentament amb l’equip rival, més si tenim en compte que ahir a la nit tots dos equips havien decidit jugar el partit.
Per tant demanem legítimament al Drink Team que ens truqui o deixi un comentari al bloc i ens expliqui els motius que l’han portat a prendre aquesta decisió, repetim sense el vist i plau de l’Exèrcit.

Finalment volem recordar al rival que per suspendre un partit és condició sine quanum posar-se d’acord. Sapigueu que nosaltres mourem cel i terra perquè el Servei d’Esports ens doni els tres punts. Sap greu, però no ens agrada que ens prenguin el pèl.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu tota la rao. Això s'ha de consultar...

soc l'andreu.adeu

Anònim ha dit...

Fa una estona he parlat amb el Servei d'Esports. Resulta que el noi que està de matins no s'havia res sobre el partit suspès. M'ha acabat dient que havia estat un altre qui havia fet suspendre el partit a petició del Drink Team, ho sigui que ja veieu quin panorama.
Tot i això,han entés el noste descontentament amb tot aquest assumpte i ens donen la raó. Hem quedat que parlaran amb l'altre equip. Si finalment juguem el partit, ja hem acordat que nosaltres tenim tot el dret a decidir el dia i l'hora del partit (només faltaria) i que anant molt maldades i no tenir temps de jugar-lo pels motius que siguin (manca d'hores disponibles, indisponibilitat de jugadors, etc...), els punts serien nostres.
A reveure i bon cap de setmana ribboners!

Pol

Comandant Black ha dit...

Jooooder, vaya colla tots plegats, sort del nostre capità Pol que respon com cal. Si fossis del Barça t'afegirien una "u" i una "y" a la teva samarreta.

Tanmateix, em sembla correcte la resolució del Servei d'Esports. Espero poder jugar el partit doncs. Per part meva, si pot ser que no sigui un dijous a les 7 millor. Saludus!

Anònim ha dit...

Doncs bé, podríem proposar dies. Han dit al servei d'esports a quins horaris estan disponibles?

Anònim ha dit...

Un jugador de Drink Team
..Em dic Xavi, per comenzar dir que hi ha hagut un malentes;
Al acabar el partit de la semana anterior nusaltres vam dir al servei d'esports que no podriem acudir al seguent partit ja que mes de la meitat teniem examens, treballs ... tot i aixi ens van dir que parlesim amb vosaltres, nusaltres ens vam intentar posar en contacte pero fins 2 dies abans del parit no va ser posible. El servei D'Esports va entntre que nusaltres ja haviem suspes el parit, quan nomes haviem proposat per poderlo suspendre sense confirmar res, ja que encara faltava parlar amb vosaltres.

Nosaltres, ens hem apuntat per jugar,i seria una llastima que no es fes el partit, per lo que proposaria que vosaltres ens diguesiu un dia i hora...i nosaltres hi acudiriem sens falta.

Hi ho torno a dir, tot ha sigut un malentes; espero que hu entengueu i jugem..i ke guanyi el millor!!!!


Que vagi be!!!!

Anònim ha dit...

Hola Xavi sóc en Pol. Em sembla molt raonable que demanessiu prorrogar el partit al Servei d'Esports, de fet en alguna ocasió que no ens ha anant bé jugar també ho hem intentat, però sempre amb la negativa dels organitzadors del campionat... A mi el que no em sembla correcte és que digueu que ens vareu avisar amb temps. El dilluns passat vareu deixar un comentari en el bloc que amb prou feines varem arribar a entendre, més aviat semblava que algú ens feia una broma. Després el dimecres, el teu company Andreu i jo varem parlar per telèfon al vespre. Varem decidir, que el partit el jugàvem i que sota cap circumstància s'anul·laria. Ell mateix va dir que parlaria amb el Servei d'Esports per avisar que hi anàvem. Total que ni una cosa ni l'altra... i per postres, sabent que el partit estava suspès, resulta que els del Servei d'Esports ens diuen que uns quants del vostre equip us havieu presentat al camp just a l'hora del partit... Nois, no ho sé però aclariuvos.

En fi, tot això per dirt-te que sí, que mirarem de trobar un dia i una hora que a tots ens pugui anar bé per disputar-lo. Espero que com a molt tard el dilluns us ho comuniquem.
Fins aviat Drink Team!

Anònim ha dit...

He enviat un correu electrònic al servei d'esports demanant-los que ens diguin quins dies i a quines hores tenen lliure la pista per disputar el partit.

Perquè ja em veig que triarem un dia, arribarem allà i ens diran que l'única pista lliure és la de tenis... i jo amb la raqueta, doncs no em defenso gaire bé.

Quan contestin us informem i ens posem d'acord.

Salut.

Anònim ha dit...

Xavi

mersi...quan sapigueu algu de dia i hora aviseu...jo anire visitant això!!!