dissabte, 29 de gener del 2011

Girvisa 1 - 1 ECV

L'ECV empata contra el segon classificat de la lliga en l'últim partit de al primera volta.

Sense canvis, l'ECV executa un molt bon partit que podrien haver guanyat.

GEiEG - Girona. Es recuperava el partit corresponent a la segona jornada de lliga contra els Girvisa amb només 7 jugadors disponibles degut a les absències de Xavi Molins i Jordi Dolcet, que tenien exàmens; Ramsés que segueix de baixa degut a un desgarrament a la zona del perineo; Shanti, que se'n va oblidar; i Ramon Reçber, que era a Puig-Reig caçant senglars.

Amb tot l'ECV va poder fer un onze de garanties amb Rovira a la porteria, Yure, Marcel i Pol en defensa, Aleix i Gaspi a mig del camp i Enric al davant, qui va canviar la seva posició amb Yure un cop avançat el partit.

Rovira tornava a disputar un partit després de celebrar durant tot el mes de gener l'entrada a l'any nou. Es va presentar al GEiEG encara amb restes de purpurina a l'entrecuix i estrenant equipació, que els Reis li van dur.

Pol va estrenar un braçalet de càpita amb les 4 barres a tall de cinta de cabell per controlar les seves xolles rebels, mentre que Yure gaudia d'una visió de talp en el seu segon partit amb lentilles.

Aleix, en la seva línia, va intentar controlar els seus impulsos doctrinals, però no se'n va ensortir i així, va remugar més que pilotes va tocar. Bé, les pilotes també les va tocar.

Marcel va estar molt encertat en la seva posició de 'cierre', i Gaspi i Enric van estar a l'alçada.

Primer es van avançar els Girvisa en una internada fins la cuina on Rovira no hi va poder fer res. Però pocs minuts després, a la sortida d'un còrner, un defensa del Girvisa va fer-se un gol en pròpia porta.

El marcador ja no es va moure més, en part degut a les múltiples intervencions d'èxit de Rovira, i a les jugades anulades per fora de joc de l'ECV. Els Girvisa tiraven la línia de defensa molt bé, i els jugadors ribboners van caure en orsai fins a 4 o 5 ocasions. En una d'elles va aconseguir fer gol, però aquest no va pujar al marcador.

Els Girvisa van acabar amb 6 jugadors, primer per una picabaralla verbal entre companys d'equip que va acabar amb un dels dos implicats deixant l'equip tirat, i marxant a fer-se una dutxa d'aigua freda. I en segon lloc, a pocs minuts del final, quan un davanter del Girvisa es va trencar al més pur estil Ramsés.

L'ECV doncs, acaba la primera volta amb 3 partits guanyats, 2 empatats i 5 perduts, a la part baixa de la classificació.

En les properes setmanes els delegats es reuniran per donar el vist-i-plau al calendari de la segona volta, amb 4 nous equips a la categoria de la segona divisió, descendits de Preferent.

Alineació: Rovira (p), Yure, Marcel, Pol, Gaspi, Aleix, Enric.

Gols: en pròpia porta

Incidències: Partit corresponent a la segona jornada de la Lliga. La pluja va respectar el partit, només precipitant-se a l'escalfament i un cop acabat.
Una ampolla d'aigua consumida.
Un himne de l'ECV composat a la dutxa del GEiEG al ritme de Boney M. "Uhuh uhuh uh uh uh, cintavermella".