dimecres, 26 de gener del 2011

II Trofeu General Blue


Sense que serveixi de precedent per un moment passarem per alt el partit que l'Exèrcit de la Cinta Vermella disputa demà a la nit contra el Girvisa. Només direm que aquest partit correpon a la segona jornada de la lliga i que tan de bo poguem tancar la primera volta del campionat amb una victòria.

Dit això ens centrarem en l'esperada jornada matinal del pròxim diumenge. El 30 de gener a partir de les 10:30 h un equip format pels jugadors i alguns antics integrants de l'Exèrcit s'enfrontarà al Tropicana de la Selva Marítima. Els dos equips es disputaran ser o no ser el campió del II Trofeu General Blue. Enguany la directiva de l'ECV ha aprovat per unanimitat obsequiar el guanyador del partit amb una copa que s'assembla bastant a les que donen als tornejos de benjamins i alevins.

Per altra banda, el capità de l'ECV us fa saber que té una proposta per anar a dinar plegats després del matx. Es tracta de Cal Bosquetà (Sant Mateu de Montnegre, a tocar de Quart). Hi trobarem cuina catalana de tota la vida. En el cas d'anar-hi ens faran un preu especial per ser un grup nombrós: 25 euros per cap i hi ha inclòs un pica-pica amb embotits, cargols, amanides, musclos... un segon a triar (carn a la brasa, rostits, platillo...), postres, café, aigües minerals i vi. Tot inclòs. Demà al partit n'acabem de parlar. Si algú té alguna altra proposta que ho faci saber.

Salut i força!

2 comentaris:

enric ha dit...

A mi me sembla bé. Alez, alez, alez!

Gasman ha dit...

Amigues,

jo al dinar no podré venir perquè he d'estar a Ravonibus! però vindré al partit!