ECV 4 - 9 Trident Sense

Amb 6 jugadors l'ECV aguanta 30 minuts abans de caure contundentment.

Amb aquesta derrota l'ECV diu adéu a l'ascens i seguirà a la Segona divisió.

GEiEG - Girona. Aleix amb assaig i engripat, Shanti també amb la grip, Ramsés lesionat, Gaspi de bolo, Xavi treballant i Rovira celebrant el cap d'any. Aquestes van ser les 6 baixes que van condemnar un Exèrcit que va saber donar la cara.

D'inici Rüstü va ocupar la porteria, Pol, Marcel i Yure van jugar en defensa, Dolcet al mig del camp i Enric en punta. Passats 10 minuts l'ECV ja havia rebut 3 gols, i Tití s'ofegava a dalt, pel que va decidir subtituir Rüstü a la porteria.

El canvi va suposar que l'ECV arribés al descans 3 a 2. La primera pilota que va tocar el de Puig-reig, va acabar al fons de la xarxa, i Dolcet va fer el segon poc després d'un fort xut des de la frontal.

Va quedar clar que l'ECV necessita que Ramon Rüstü jugui com a jugador de camp, perquè va aportar molta força, pressió i xut (encara que fos contra el terra), per tant no es descarta l'incorporació d'un nou porter, que pugui suplir Rovira.

L'equip va defensar tan com va poder, però sempre va anar per darrere en el marcador. Dolcet va aconseguir els altres dos gols, però el Trident Sense va seguir ampliant l'avantatge.

Es torna a obrir el mercat de fitxatges a la lliga del GEiEG, i l'ECV contempla la possibilitat, a part d'un porter, d'incorporar un jugador de camp. Sona Paco, que ja va defensar els colors ribboners la temporada passada.

Alineació: Ramon, Pol, Yure, Marcel, Jordi, Enric.

Gols: Rüstü, Dolcet