dimarts, 1 de febrer del 2011

ECV 1 - 4 Tropicana (II Trofeu Gral. Blue)

El Tropicana guanya el II Trofeu General Blue a l'imposar-se a l'amfitrió per 4 a 1.

Busquets sentencia l'ECV amb un hat-trick.

La jornada finalitza amb un fantàstic dinar amb tots els jugadors, seguidores i directius.

GEiEG - Girona. El passat diumenge al matí es va disputar el Trofeu General Blue entre l'ECV i el Tropicana, amb l'excusa que, un cop acabat el partit, ambdós equips se n'anessin a fer unes birres i a fotre's un bon tiberi a Cal Bosquetà.

I així va anar. No cal buscar excuses perquè els Tropicana van tenir el marcador controlat en tot moment. Tot i les importants baixes de l'ECV, el 7 inicial que va presentar tenia prou garanties com per haver complicat més les coses als de l'Alt Maresme.

Passats 10 minuts, Xevi Camps va aconseguir el 0 a 1 pel Tropicana en una bona definició. Rovira ja havia rebutjat més d'un xut, però en aquest no hi va poder fer res.

La rèplica per l'ECV no es va fer esperar, però un encertat Dorado es va encarregar d'abortar les arribades ribboneres, que tot i que ho provaven per la dreta es trobaven sempre amb un motivadíssim Cesc, que s'anticipava a qualsevol desmarcada ribbonera. Carlos Garcia a l'eix de la defensa també s'hi va mostrar segur.

Per la seva banda amb l'ECV va debutar Xevi Ayala que va jugar a l'eix de la defensa. Tot i provar de combinar entre Aleix, Gaspi i Yure, i amb les bandes, Pol i Enric, a l'ECV li va costar molt.

Amb 0 a 1 es va arribar al descans, i a la represa el Tropicana va sentenciar amb un parell d'assistències de Xevi Camps per Jaume Busquets, qui les va materialitzar. Amb 0 a 3 l'ECV ho va seguir intentant amb els contratemps de les lesions de Gaspi i Xavi Molins, que va rebre una entrada del Moro que l'àrbitre no va sancionar perquè no n'hi havia.

Quan faltaven 5 minuts pel final del partit, Tití Enric va aconseguir el gol de l'honor en rematar una cetnrada de Gaspi, mal rebutjada per la defensa tropical.

Encara hi va haver temps perquè Jaume Busquets fes el seu tercer gol, el quart en el marcador dels de Malgrat.

Acabat el partit el Tropicana va rebre la Copa que l'otorgava guanyador de la Competició, i l'equip va fer la volta d'honor al camp de GEiEG. La Copa reposarà al Pub Asterisk de Malgrat, al costat dels gots de Mojito.

La jornada va seguir fent un vermutillo mentre fèiem temps per anar a dinar a Cal Bosquetà, on tenien embotits casolans i entrecots de la mida original del vedell.