dijous, 10 de febrer del 2011

Carta oberta als jugadors

D'avui en vuit l'ECV torna a disputar partits de Lliga. Seran 11 partits en què l'objectiu fonamental és passar una bona estona, però si a sobre quedem entre els 8 primers, podrem disputar el Play-off pel títol de Segona.

Tan per passar-ho bé, com per assolir objectius esportius, és completament necessària la participació i el compromís de tot l'equip. Som 12 paios, cadascú amb els seus rampells i manies, amb els seus compromisos i prioritats, però tots coincidim en que volem jugar a futbol una vegada a la setmana.

A 7 dies que recomenci la competició tenim el calendari de tots els partits. Podem predir amb prou antelació la nostra presència o no als partits. Fem-ho per no fer anar malament a la resta. Empatitzem, assumim el compromís i actuem en conseqüència.

Tenim les eines, tenim l'agenda, tenim dits i cames, sabem llegir i escriure. Utilitzem-ho amb temps.

Considero que tots hem complert amb l'equip durant la primera volta en la mesura del possible, però podem millorar en comunicació, organització i planificació. I és tan senzill com escriure al minixat del blog, deixar un comentari, escriure al facebook, o enviar un tweet. També podeu escriure una carta o enviar una postal.

Quedem així.

Enric.
--
Senyor despentinat i barbut que du el dorsal 14.
Encarregat de dur la tovallola i el sabó.

3 comentaris:

Aleixanko ha dit...

Estaria bé sobretot, que aquesta segona volta imperés el compromís. Ben dit enric.

reçber ha dit...

Jo intentaré ser-hi sempre però aquest semestre pel què veig, em veureu poc el pèl!

Ara la Champions és els dijous i divendres i difícilment pugui assistir-hi els dilluns. Espero que això no sigui gran problema i que l'exèrcit arribi molt amunt (com a mínim 8è) i que quan hi sigui, en tingueu prou amb els meus gols o parades.

Comandant Black ha dit...

Jo intentaré, com de costum, venir a tot!