dissabte, 19 de febrer de 2011

GERSAL 4 - 3 ECV

El Gersal es peta l'equip ribboner per la mínima.

L'ECV planta cara fins el darrer minut, amb un 7 inicial donant-ho tot però sense cap jugador de refresc i això s'acaba notant a les acaballes del matx.

Jordi Dolcet amb un doblet i Xavi Molins "Moulinex" amb un gol de cap, els encarregats d'anotar per l'equip vermellot com un escrot.


Girona - Camp de gespa inmaculada del GEiEG, 22.00h

Sota una pluja xirimiri o orbayu asturià i un vent gèlid que arronsava les tites, l'eczèrsit es va plantar al camp amb un equip de circumstàncies, cosa que ja va siguent la tònica habitual dels últims partits. Amb el Tigre de la Fageda sota pals, una defensa formada per Shanti, Tití Enric i Pol Van Rol, el mig del camp comandat per Jordi Dolcet i Xavi Moulinex i amb Yure el Gordo, com a home més avançat, van sortir a veure-les venir. Però no va ser possible, primer partit i primera derrota de la segona volta.

Cal remarcar que l'equip ribboner té una plaga de lesions de prepuci, culs trencats, diarrees cròniques i ressaques brutals en homes com Ramsès, Gasman, Aleix i compromisos de marketing amb marques esportives com Rustu i Marcel.

El Gersal es va avançar al marcador bastant aviat però l'igualada (que no Igualada) va arribar gràcies a una centrada perfecte de Jordi Dolcet que va rematar de cap Xavi Moulinex, el minipimer letal, de manera sutil i magistral fent inútil l'estirada del porter gersalí (al que per cert, Yure li va afaitar el cap amb els tacs de les botes en un frec a frec dins l'àrea). La cosa no pintava tant malament però el cansanci es va acabar notant i l'equip rival es va tornar a avançar i les cagarrines ribboneres trucaven a les portes dels esfinters.

A la represa, les anades i vingudes van ser constants, amb un Yure fart del central de 1'90 que no el deixava sol ni per anar a cagar però que obrint-se a la banda va fer possible les arribades de Dolcet i Moulinex i les pujades de Tití i Pol Van Rol, incombustibles durant tot el partit. Més gols i emoció fins al final del partit fins que el Gersal ens va trencar el recte de la manera més cruel i sagnant possible, emportant-se els 3 punts.

Cal remarcar que els contrincants ens van felacitar per la nostra entrega, coratge, casta i espiritu, cosa que agraïm des del més profund dels nostres forats negres. Gràcies.

El dilluns 21 de febrer toca un altre partit, aquest cop contra els Vui Dir i seria bo que tothom que pugui es presenti al camp a les 20'30h per escalfar i tocar-nos les polles.

Hi ha rumors que la secretaria tècnica està treballant per fitxar un jugador per apuntalar l'equip i donar més consistència física. Sona Morales com a reforç. Us mantindrem informats.

Alienació: Tiger Rovira (p); Shanti, Tití i Pol Van Rol; Xavi Moulinex i Jordi Dolcet; Yure el Gordo