dimarts, 11 de gener del 2011

Dijous: entreno al Servei d'Esports

Al minixat s'ha estat cuinant un partidet d'entreno el proper dijous al Servei d'Esports.

Falta que algú reservi pista, que no estigui reservada, i que la gent confirmi que hi anirà, que algú dugui la barbacoa. Jo m'encarrego de portar les costelles de xai.



Per altra banda, s'ha posat en contacte amb l'ECV l'equip de futbol7 de l'Alt Maresme "Tropicana", per tal celebrar la 2a edició del Trofeu General Blue.

La idea és celebrar el partit un diumenge vora les 11 del matí, i en acabat anar a fer unes cerveses i a dinar en algun restaurant xulo de les comarques gironines, tots junts en comunió, uns peus o galtes de porc, una cargolada, vedella amb bolets, o ves tu a saber.

Que us sembla celebrar el II Trofeu General Blue el diumenge 23? Doneu el vostre parer.

Per a aquest torneig podríem convocar en Xarumí i d'altres il·lustres exmembres de l'ECV. En Gaspi té algunes samarres de sobres per si un cas. Apa, ja direu.

4 comentaris:

Aleixanko ha dit...

Em sembla bé celebrar aquest torneig de tan prestigi!

A mi el 23 no em va bé perquè tinc reunió...però el proper si.

Essent diumenge es podria saltar al Servei D'Esports...seria gratuït. D'altra banda, no sé si el GEiEG obren els diumenges.

Rovirovski ha dit...

Ami tb em sembla be jugar un diumenge, com els PRO's

El diumenge 23, no em va gens be, tink compromis famiiliar.

si pogues el seguent ami maniria perfecte.

Enric Larsson ha dit...

Podem mirar de deixarho pel següent. Digueu quan us va bé.

Al GEiEG sol haver-hi partits de rugbi, pel que crec que estarà obert. Al proper partit ho preguntaré per reservar pista.

Aleissio du Campo ha dit...

Podriem convocar el partit pel diumenge 30. Tot i això en Gaspi m'ha dit que potser treballa al migdia...però la veritat és que a mi me va millor.