dilluns, 8 de novembre del 2010

ECV - Senglars C. F.











Aquest dimecres 10 de novembre, l'ECV disputarà el seu tercer partit de la temporada corresponent a la 5a jornada de la Lliga de Segona Divisió contra els Senglars C. F., un dels clars aspirants a l'ascens a Divisió Preferent.

Els Senglars són líders de la categoria amb 9 punts de 9 possibles, el segon equip més realitzador (13) i el segon menys golejat (3). El que es podria considerar com l'equip degà, fundat el 1991, serà una autèntica prova de foc per l'equip ribboner, ja que de moment només s'ha enfrontat als dos últims classificats de la Lliga.

Pel que fa a la convocatòria, Rovira serà baixa segura per aquest enfrontament, per tant hi haurà òsties per veure qui s'enfunda els guants.

Enric, Yure, Pol, Ramon, Shanti, Aleix, Marcel, Xavi M., Ramsés i Gaspi, si li ho permeten les angines, han confirmat la seva presència al facebook i al bloc de l'equip. S

4 comentaris:

Comandant Black ha dit...

Atenció penya, al final no vaig a Madrid així que dimecres seré aquí. Si les angines m'ho permeten, que espero que si, jugaré.

Tumor benedicte XVI ha dit...

Gran notícia! l'ECV segur que et subvenciona els Ibuprofanos.

Alessio du Pagesinhu ha dit...

Exeleeeen!

Podreu disposar dels meus serveis! unicament futbolístics...

Shanti el de les Balls ha dit...

Confirmut la mevut assistènciut. Aquests ultims dies he anat a corre cada dia per la Devesa...molt divertit, cada dia hi havia una munt de penya...rotllo marató....no vegis els marroquins com corren...m'ha anat bé...em noto els pulmons ben carregats...a punt per jugar el dimecres!!!