dissabte, 6 de novembre del 2010

Gersal 3 - 5 ECV


L'ECV aconsegueix el millor començament en Lliga de la història a l'aconseguir dues victòries en els dos primers enfrontaments.

Rüstü obre i tanca el marcador, Jordi fa un parell de golets més i s'erigeix com el pitxitxi de l'equip, i Gaspi s'estrena de cap.

La banqueta llarga ajuda a l'equip ribboner a superar la fatiga.

Girona - GEiEG. Cap a dos quarts de nou del vespre de dimecres passat, el Barça era a punt de saltar a la gespa de l'estadi del Copenague, i l'ECV començava a arribar al GEiEG de palau per enfrontar-se al Gersal.

La bona notícia era que la plantilla quasibé al complet era al camp, a excepció de Xavi M. que va ser baixa per no haver-se tallat les ungles a temps.

Amb una banqueta basta l'ECV va apostar per la tàctica de sortir a fondo i anar fent canvis ràpids per mantenir el ritme i esgotar el rival que, d'inici, només tenia 7 jugadors.

Els primers minuts però, van ser de clar domini Gersalenc, i només les grans aturades de mèrit de Rovira que, després d'un any i mig de rave, va tornar a enfundar-se els guants. Ramsés va tenir, al davant, més d'una clara ocasió per marcar o per assistir, però les ganes d'enlluernar l'afició del fals-egipci van fer que acabés el partit sense marcar.

L'ECV, no trobava la manera de fer ocasions i va ser el Gersal qui es va avançar al marcador, però lluny de perdre els nervis l'ECV va començar a posar intensitat i així, d'un xut de Jordi refusat pel porter que va anar a parar a peus de Rüstü, que actuava de migcampista, va arribar l'empat.

El partit va tenir anades i vingudes al marcador fins arribar a empatar-se a 3, als inicis de la segona part. Per l'ECV van marcar Jordi i Gaspi, a la sortida d'un còrner.

L'esgotament va passar factura al Gersal que no va ser capaç de fer més gols. El replegament defensiu ribboner quan ells tenien la pilota, i l'eixamplament del camp quan s'atacava va tenir els seus fruits i Jordi va posar per davant l'ECV amb el seu segon gol, en l'enèsima oportunitat.

Finalment l'ECV va fer el gol de la tranquil·litat en un contraatac conduït novament per Jordi que va assistir a l'esquerra per Tití Enric, qui de primeres va centrar a Rüstü que va fer el seu segon gol, el cinquè del compte golejador de l'ECV en el partit.

Destacar el bon estat de forma que atravessa Aleix, que després de fer de baixista el dia anterior a la Copa va mostrar molta força al mig del camp a l'hora de frenar les embastides rivals; el rol defensiu de Marcel, que va ser un mur i va recordar piquenbauer en alguna ocasió que va tenir de sortir amb la pilota als peus fins a la porteria rival; l'alternança al lateral dret de Yure i Pol també va ser força efectiva; i Shanti que també va tenir la seva oportunitat per marcar en un xut des de la frontal de l'àrea que va sortir fregant la travessera de les Corts.

Els ribboners encararan amb optimisme el pròxim enfrontament contra un dels històrics del futbol amateur bondage gironí, els Senglars Colla Futbolera, que ocupa una bona posició a la Lliga. Serà un bon repte del qual l'ECV no parteix, ni de bon tros, com a favorit.

Alineanoció: Rovira (p), Shanti, Marcel, Yure, Jordi, Ramsés, Enric, Ramon, Pol, Gaspi, Aleix.

Incidències: Partit de la cinquena jornada de la lliga de futbol 7 del GEiEG, de segona divisió.
Dos membres de les Brigadas Ribboneras veient el partit i fent fotos.
Una pilota oblidada al camp un cop acabat el partit.
Una ampolla d'aigua consumida.
Quatre jugadors riboners es van dutxar i van compartir sabó. La resta miraven i es tocaven.

1 comentari:

Gaspee ha dit...

De fucking mother!