dijous, 11 de novembre del 2010

ECV 0 - 1 Senglars Colla Futbolera



L'ECV perd el primer partit per la mínima en l'enfrontament contra el líder de la categoria.

Els dos equips van fer mèrits per guanyar, però la balança es va desequilibrar de xorra.

Debut amarg de Xavi M., que no va poder celebrar-ho amb victòria.

Girona - GEiEG. Com de costum, el dia que hi ha partit del Barça, a l'ECV li toca jugar. Tot i la coincidència d'esdeveniments, l'ECV es va presentar al GEiEG amb l'única baixa de Rovira que va sortir dimarts passat per celebrar la victòria de l'ECV i encara no ha tornat a casa.

Rüstu, després de marcar dos gols la jornada anterior, va tornar a defensar al porteria ribbonera. La resta de l'equip inical la van formar Gaspi, Marcel i Shanti en defensa, Ramsés i Jordi D. al mig del camp i Enric C. en punta.

Com en la resta de partits que ha disputat fins ara l'ECV, el rodatge dels equips rivals es nota. Són equips de veteranos que fa temps que juguen junts, però per contra l'ECV tenia el nervi i la banqueta llarga.

Rustu en va treure unes quantes durant la primera part: Un xut de falta ras; va tapar bé un fort xut que va sortir fregant l'escaire dret; i va fer una intervenció de molt de mèrit quan un senglar se'n va anar de 3 o 4 jugadors ribboners i va encarar el porter de Puig-reig, que va treure una mà providencial.

Per part de l'ECV, tant Ramsés com Jordi van tenir clares ocasions i xuts llunyans. El porter dels Senglars també va tenir un parell de bones intervencions, però va dubtar en una pilota bombada per Marcel, que després d'un bot a l'àrea va rebotar al travesser, va tornar al camp i Tití Enric es va encarregar de xutar a fora.

Xavi M. ho va provar per la banda, però poc aclimatat. Aleix va lluitar molt al mig del camp, recuperant pilotes, i intentant guanyar l'esquena dels rivals, sense sort, ja a la segona part. Gaspi, recuperat de les angines ho va provar per la seva banda, però potser li va faltar decisió a l'hora de provar el xut des de fora de l'àrea.

En defensa, partit molt intens però segur de Pol, Marcel, Shanti i Llorenç. Per les bandes era per on més ho provaven els Senglars, però sempre s'acabaven tapant bé els forats, amb l'ajuda de les altres línies del camp.

Faltaven poc més de 10 minuts pel final del partit quan els Senglars van aconseguir el gol de la victòria. El davanter senglar va aconseguir arribar fins dins de l'àrea i va fer un xut tímid que Gaspi, involuntàriament, es va encarregar de colar a la porteria ribbonera, passant per sobre d'en Rustu que s'havia estirat per rebre la pilota còmodament.

L'ECV ho va seguir provant, va tenir noves oportunitats però els Senglars van saber fer-se amb la pilota i aguantar-la fins que l'àrbitre -el més estrany que ens hem trobat fins al moment, capaç de pitar fores de joc, quan el que feia la passada era el defensa rival i deixar lleis de l'avantatge que només ell interpretava, i que ni ens va demanar les fitxes a l'inici- va xiular el final del partit.

Només afegir que esperem que el capità dels Senglars CF es recuperi ben aviat de la seva distensió del lligament lateral extern del maleol dret.

Aliolienació: Rüstü (p), Shanti, Marcel, Gaspi, Jordi D., Ramsés, Enric, Yure, Xavi M., Pol, Aleix.

Gols: Nolito, Milito, Pedro, Bojan i Messi.

Incidències: Partit de la cinquena jordana de la Lliga de 2a Divisió del GEiEG.
Una ampolla d'aigua consumida gentilesa de YU7RE
Una ampolla de sabó de cos per tot l'equip.
9 xancletes per no agafar fongs per tot l'equip.
4 tovalloles per eixugar-se per a tot l'equip.
3 calçotets de recanvi per tot l'equip.
1 póster de la temporada 2010/11

3 comentaris:

capità ha dit...

Gràcies amics.

Bona crònica i enhorabona per ser un equip bo, net i legal.

el capità senglar.

Shanti el de les Balls ha dit...

Estic d'acord, s'ha de reconèixer que el nivell periodístic de les cròniques i del blog en general és elevat...corre el rumor que hi ha observadors de la secció d'esports del Grup Cuento de Godó i del Grupo Jeta que han entrat al blog i volen parlar amb els creadors.
També corren rumors que un observador del Real Senglars Club vol fer una oferta interessant al Jordi Dolcet en el mercat d'hivern...serà difícil mantenir la integritat amb tant de talent...

Proposo que les raves d'en Rovira tinguin lloc a l'estadi els dies dels partits!!Seria un public exemplar i poc exigent!!!

Shanti el de les Balls ha dit...

By the way freaks, confirmo la meva assistència per demà!!!

Long live the RR Army!!!