dissabte, 27 de novembre del 2010

QSA 3 - 0 ECV

L'ECV cau per un contundent 3 a 0 contra els QuantsSeremAvui FC

Molta mala sort en els gols encaixats i en les ocasions perdudes marquen el desenllaç del partit.


GEiEG - Girona. Després de 9 dies sense jugar a futbol l'ECV s'enfrontava als QuantsSeremAvui, equip de la meitat de la taula de planxar, i en principi un rival assequible.

Amb les baixes de Ramon, Marcel i Xavi, un Exèrcit amb 2 canvis va sortir amb un Rovira enfebrat sota els pals que no va tenir la més afortunada de les seves nits, encaixant dos dels tres gols per autèntica mala sort.

En defensa i per l'absència de Marcel, Gaspi va ocupar bona part del partit la posició de central, i tot i que el jugador de la Ràpita s'autoinculpa del primer gol, la veritat és que va saber solventar la majoria de les accions de perill de l'equip rival. Shanti i Yure van sortir als laterals d'inici, i per la banda del de Moià és per on van arribar les primeres jugades de perill. Llorenç per la seva banda, la dreta, va jugar el seu partit i dia a dia se'l veu més contundent.

Jordi i Aleix van córrer molt al mig del camp, recuperant moltes pilotes i reberent i provocant diverses faltes. En les ocasions que va disposar Aleix no va tenir la sort de trobar el gol, i amb les combinacions amb Ramsés, no sempre van saber entendre's. Jordi per la seva part va jugar molt amb l'equip, oferint la pilota i oferint-se a rebre-la, provant xuts des de lluny va estampar una pilota a la creueta en el que hagués pogut ser el 2 a 1.

A davant Ramsés va acabar, una vegada més, desquiciat amb els armaris defensius rivals que no van parar d'agafar-lo i de trepitjar-li els tormillos a l'alçada de les angonals.

Pol va ser el noi-refresc pels laterals, i es va mostrar molt contundent a l'hora de posar el cos per aturar els rivals. Víctima de la intensitat va veure una targeta groga per abraçar-se a l'alçada del melic d'un rival.

Després de marcar en l'últim partit Tití Enric no va estar tan afortunat com el darrer partit. A la primera part no va saber culminar un contraatac amb passada per Aleix, i a la segona es va dedicar a pressionar la defensa rival. Així van arribar les majors ocasions pels ribboners, que amb un QSA ancorat a l'àrea, tampoc va sasber escurçar distàncies.

A la sortida d'un dels molts còrners que va llençar ahir l'ECV, Pol va rematar de cap a porteria i Enric va xutar el pal, literalment. No va poder rematar la pilota que va sortir fora, però va xutar amb el dit gordo un pal.

Per celebrar la derrota, alguns jugadors van anar a sopar al König i després a fer unes birrotes al Cu-cut i al local anteriorment conegut com a Platea.

Alinenació: Rovira (p); Shanti, Gaspi, Yure; Aleix, Jordi; Ramsés;

Gols: -

Targetes grogues: Pol V.

Incidències:
5 aficionats ribboners.