dijous, 18 de novembre del 2010

Nou i el Xava 2 - 1 ECV

L'ECV perd el seu segon partit contra Nou i el Xava.

Els ribboners troben a faltar Jordi D. i Rovira.

Si guardeu silenci i pareu atenció, encara sentireu els crits de l'Aleix.


Girona - GEiEG. Primer partit de la temporada amb una fred que pelava i el resultat del partit va deixar glaçats més d'un jugador ribboner. Els Nou i el Xava venien de perdre per un contundent 5 a 0 contra un dels equips contra qui l'ECV havia sumat els 3 punts, pel que l'equip ribboner esperava un partit plàcid.

Però la baixa al mig del camp de Jordi D. va passar més factura de l'esperada en un primer moment. L'ECV va sortir al camp força ancorat, esperant el rival per darrera de la línia de mig camp. Un plantejament massa conservador que tampoc va tenir fruits en defensa, ja que l'ECV es va trobar amb un 2 a 0 en contra prou de seguida, i en podria haver caigut algun més si no hagués estat per les intervencions de mèrit d'un Rüstü que volia fer de jugador, però que la baixa de Rovira va obligar a posar-se sota els pals.

Així l'ECV, que va sortir amb Rüstü, Yure, Marcel, Shanti, Ramsés, Aleix i Xavi M., va ser incapaç de crear clares ocasions per marcar, i l'afició ja comença a qüestionar l'estat de forma d'alguns jugadors que fa dies que no veuen porta, com Gaspi que la millor jugada que va tenir va ser just a l'entrar al terreny de joc amb un xut centrat llunyà que quasibé acaba al fons de la xarxa. Ramsés no marca des de la primera jornada, i en aquest darrer partit, potser no ho va aconseguir per les reiterades faltes que va rebre cada cop que se n'anava de l'últim defensa.

Aleix tampoc troba el camí del gol tot i que "m'he fet un fart de tallar pilotes, hem de fotre-hi més collons, me cagun la puta". I si això li sumem que el màxim golejador de l'equip, Jordi D., no va venir, sembla estrany que l'ECV aconseguís fer un gol.

Aquest va arribar en un contraatac conduït per Shanti, que fent una primera paret amb Tití Enric, va ser capaç de superar un rival. De primeres Shanti va tornar la pilota a Tití, que tenint la possibilitat de centrar al segon pal per Gaspi, que entrava sol, va decidir provar el xut, que va sorprendre el porter dels Nou i el Xava i va entrar arran de pal dret.

En declaracions posteriors Enric ha dit que: "si no recordo malament, sempre que marco, perdem". Analistes de sang conclouen que les dues derrotes ribboneres es deuen al catenaccio que ha practicat l'ECV en els dos darrers partits.

Rüstu va seguir a la porteria durant la segona part però els Nou i el Xava, amb el control total de la pilota, amb prou feines va xutar, només al final quan l'ECV ja era un guirigall, amb Xavi M. fent de central. Els canvis a la segona part van trigar molt a arribar i un ECV cada vegada més exhaust, va ser incapaç d'increpar la porteria rival.

Alineació: Rüstü (p); Yure, Marcel, Shanti; Ramsés, Aleix; Xavi M.; Gaspi, Pol, Enric.

Gols: Tití Enric

Targetes Grogues: Aleix, per tallar les cames a un rival.

Incidències:
Una pilota regalada
Dues pilotes en el terreny de joc durant uns quants moments
Un genoll negre
Un dit gordo del peu negre
19 turmells trepitjats.
Una membre del Club de Fans del fals-egipci.