dijous, 22 de març del 2012

ECV - El 9DC | Nexe Impressions

Dilluns 26 de març a les 21h. en horari de partit de dilluns a les 9 del vespre, ECV - El 9DC | Nexe Impressions.

Poseu a prova el vostre coneixement sobre els números cardinals amb la següent frase: Tercer partit, corresponent a la quarta jornada de la segona volta.

No us perdeu la crònica de l'últim partit contra El 9DC | Nexe Impressions (4 - 4), per mirar de familiaritzar-nos amb la tàctica d'aquell partit, aprendre dels errors i aprofitar els seus desavantatges. Llegiu-la aquí, sobretot.


Convoqueu-vos, estràbics.

6 comentaris:

Comandant Black ha dit...

iPlay

Aleixing ha dit...

i want to play man!

Fatty Yure ha dit...

puc venir, rates de claveguera!

Anònim ha dit...

Despres de veure maletes anant soles al vestuari!(ramses...jejeje)de volguer anar a cagar davant la porta de l'arbit i dir-li "ya falta poco,muy poco" i d'arribar a casa sopant cara a la paret(encara sort que la dona estava dormint i no va preguntar pel partit)voldria fer una crónica positiva del partit del dilluns!MOLT BON PARTIT DE TOTS ELS JUGADORS DURANT 48 MINUTS i descarterem els minuts restants.Crec q ens hem de quedar amb els minuts en que van jugar bastant be a futbol,tocan,paciència,ajudes,ordre al camp,etc..totes les linies van estar molt be,desde el porter fins al davanter i pertant podriem agafar aquest partit com a camí a seguir,perque vam demostrar que sabem jugar!Endavant exercit partits aixis ens fan crèixer com equip!!!!
Després de tot siguem positius!!que hi ha equip!!!!


iXBOX!!!Aisaac!!!

Anònim ha dit...

potser que sigui el comentari més llarg escrit?

Aisaac

Comandant Black ha dit...

Mira tio no em poso a plorar perquè sóc tot un home! però AMEN a les teves paraules. Si vam poder jugar així durant gran part del partit vol dir que ho podem tornar a fer... ho tornarem a fer. tornarem a vençer!

I en respuesta a tu pregunta final: creo que sí, que es el comentario más largo!

Fins dilluns Gat de St. Narcís jaja!