dimarts, 27 de març del 2012

ECV 2 - 3 El 9DC | Nexe Impressions

El desordre ribboner clau en la derrota.

El periodisme. El quart poder. L'opinió publica. La manipulació de l'opinió pública. El desinformar. El sensacionalisme. La manca de rigurositat. L'arbitrariarisme. La imparcialitat. El subjectivisme. La mentida. El contrastar.

Algunes d'aquestes expressions que sempre han acompanyat l'ofici del periodisme es van transportar dilluns a la gespa del GEiEG. L'ECV es va enfrontar al 9DC, equip tàctic, veterà i talentós format per periodistes, que va guanyar de manera justa el partit contra la Cinta Vermella.

El teatrillo. Les trepitjades a destemps. La picardia per enredar l'àrbitre. Les males arts del futbol. Alguns d'aquests aspectes també els dominaven.

Primera part amb empat a 0. Ells jugant d'inici amb 6 jugadors. Desordre dels ribboners. Perill a ofensiu dels periodistes. Partidàs d'Isaac sota pals evitant gols de bandera. Sense mig del camp. Sense laterals. Maño veient una groga claríssima que només va veure l'àrbitre.

3 a 0 a la segona part. Els periodistes tancats al darrere. Rüstü i els seus 2 gols. I 2 un contra un que no va guanyar el porter rival.

La dutxa. 7 tios ensabonant-se a l'hora. Els vidres entelats. L'olor a net. Pixar-se al turmell del veí. En Gaspi s'invita a una ronda de xampú.

Alineació: Isaac (p); Enric, Maño, Pol; Aleix, Ramsés; Rüstü. Yure, Gaspi, Shanti.

Gols: Rüstü (2)

Indecències: Unas pocas.