dimecres, 14 de març del 2012

ECV 2 - 5 Lokemotiva de Moscú

Justa, que no ajustada, derrota de l'ECV en el primer partit de la segona volta contra el Lokemotiva de Moscú, campió d'hivern.


Debuta Flávio sota pals, amb una bona actuació tot i els 5 gols encaixats i Andreu es fa un esguinç de segon grau i estarà de baixa entre 2 i 3 setmanes (podeu fer servir el hashtag #ànimschufet a twitter, per donar-li suport).


Tití Enric s'estrena com a golejador aquesta temporada i fa un pam i pipa per celebrar-ho.


GEiEG - "és loke passa, és loke hi ha". Amb resignació l'ECV assumia la derrota contra el Loke. Tot i avançar-se al marcador en una jugada de contraatac ben trenada, amb recuperació de Yure, conducció d'Isaac que veient Gaspi obert a l'esquerra, va posar-li la pilota perquè el de Sant Carles de la Ràpita rematés arran de pal.

El partit començava bé, però una genialitat dels russos de la Costa Brava que compren residències en urbanitzacions, va posar l'empat quasi de seguida. L'ECV va acusar problemes al mig del camp, pràcticament inexistent, i errors de marcatge en defensa van provocar el perill per bandes del Loke. A la mitja part el resultat era de 3 a 1.

La segona part no va començar millor i el 4 a 1 va arribar ben aviat. El segon gol ribboner el va aconseguir Tití Enric, sol arribant al segon pal, que va rematar de cap una falta servida per Marcel. Abans del 5è gol del Loke, es va produir la jugada desafortunada, on Andreu intentant desfer-se del marcatge de Serratovic va relliscar i va doblegar-se el turmell esquerra. Els crits del jugador de la yonquera van recordar per uns instants a disloke del genoll del veterano ganxó G. Pla. El parte mèdic deixa la lesió en un esguinç de segon grau de temptativa.

Alineació: Flàvio (p), Yure, Andreu, Marcel, Isaac, Aleix, Gaspi. Enric, Ramon, Maño, Shanti.

Gols: 0-1 Gaspi 1-1 Oritxenko 2-1 Sweet Ortiz 3-1 Serratovic 4-1 Sweet Ortiz 4-2 Tití Enric 5-2 Oritxenko.

Incidències: L'àrbitre malo va tornar a aplicar el seu peculiar reglament. 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No tinc twitter,però farè servir el blog per animar a l'Andrew!
Desde sant narcís animos!!!!
Com diria sanchez llibre!

Isaac

Comandant Black ha dit...

Si companys, justa victòria del Loke, no hi ha hagut revenge! Però bueno, podem aprendre algo del partit d'ahir! i Andrew, estem amb tu germà jonqui!

Anònim ha dit...

#ánimoAbidal

Anònim ha dit...

Moltes gracies gent!!
Andrew