dimarts, 20 de març del 2012

ECV 4 - 5 Brodats Xita

L'ECV deixa escapar un 4 a 2 a favor i perd un partit que tenia lligat.

Rüstü amb un hat-trick i Ramsés, autors dels gols.

GEiEG - Partit clàssic de l'ECV. Per estrany que pugui semblar, ha passat en més d'una ocasió que l'ECV no sap tancar els partits. El passat dilluns un altre exemple quan, en els darrers 3 minuts, el rival va remuntar un 4 a  2 en contra per perdre 4 a 5.

L'ECV va començar perdent però va empatar amb un gol de Rüstü que es va ajudar amb la mà per controlar la pilota. L'àrbitre dialogant no ho va veure, i els rivals tampoc. En el 2 a 1 de Ramsés, de vaselina, el jugador que el marcava es va queixar de falta, però Ramsés ni tan sols es va moure a l'hora de guanyar-li la posició.

La segona part va començar amb l'empat dels Brodats Xita, després que l'ECV tingués bones ocasions i que el Broda Xita també fes treballar a Flàvio.

Amb l'empat a 2, Rüstü va aconseguir marcar dos gols més, però els ribboners no van ser capaços d'aturar tots els cops rivals. Ho va fer bé durant bona part del segon temps, però en els darrers minuts, l'ecert rival i la mala sort ribbonera va capgirar el marcador.

En general, resultat injust per l'esforç realitzat.

Alineació: Flávio (p), Pol, Isaac, Enric; Aleix, Gaspi, Ramsés. Rüstü, Marcel.

Gols: Rüstü (3), Ramsés.

Incidències: Va ploure orina.