diumenge, 27 de febrer del 2011

ECV 3 - 6 VUI DIR

- L'equip ribboner ensopega de nou i no aixeca cap
- El nou fitxatge, Morales, suca el melindro pràcticament amb la primera pilota que toca
- Un altre cop, un equip de circumstàncies per afrontar el partit, amb només un home-refresc a la banqueta, que afecta al rendiment general i obliga als jugadors a dosificar-se o morir

Girona, camp de gespa inmaculada del GEiEG, 21.00h

Un grup de 8 xaperus amb una vestimenta de color vermell estaven tocant-se els membres entre les 20.30h i les 21.00h del passat dilluns, preparant-se per el partit contra els VuiDir. La formació va ser amb un porter mai vist sota pals, una defensa formada per Pol Van Rol a l'esquerre, Marcel "El canyoner de Jafre" a l'eix defensiu i Morales a la dreta (que per cert no és parent del mandatari bolivià que té nom de preparador de cotxes), el mig del camp capitanejat per Jordi "Sweet" Dolcet i Xavi Moulinex i com a home més avançat, Yure "El Teixó de l'Eixample". A la banqueta teníem a Tití Henric.
L'equip ribboner va fer un inici fulgurant, ja que amb 4 tocs i dues passades es van posar per davant el marcador, gràcies a una desmarcada de Morales que va colar la pilota a les malles després d'una gran assistència. El 0-1 era un miratge, una película de ciència-ficció. A mida que anaven passant els minuts, els gols rivals també anaven arribant, agafadets de la mà.
Un gran jugada personal de Sweet George, al més pur estil Messi o Robben, va maquillar una mica el resultat que ja anava sent escandalós i a les acaballes del partit una contra letal ribbonera va esdevenir el tercer gol local, introduïda a la porteria per un jugador rival però que crec que li van donar a Xavi Moulinex que està fent unes grans actuacions ens els últims partits. Que segueixi la festa!

Doncs bé nois, no es podia fer gaire més, necessitem l'equip de gala per afrontar els pròxims partits o si no serem la riota de la competició. L'infermeria està petada de jugadors ribboners (Ramsès, Gaspi i Aleix), jugadors que encara celebren el cap d'Any i que empalmen amb el Sant Joan i això no pot ser. Esperem que es buidin les instalacions sanitàries ribboneres ens els pròxims dies o si no les infermeres es tallaran les venes de tant fer lavatives, veure els seus culs i preparar sopes fastigoses d'hospital psiquiàtric.

El proper dimarts dia 1 de març a les 22.00h tenim un altre partit contra els Ktkrak's que esperem no sigui la tercera derrota consecutiva, la qual cosa faria perillar el càrrec del míster i l'espantada d'algun sponsor descontent amb les nostres últimes actuacions.

Alienació: Porter mai vist (p); Pol Van Rol, Marcel, Morales; Xavi Moulinex, Jordi Dolcet; Fatty Yure (Tití Henric)
Gols: Morales, Sweet George, Xavi Moulinex (o pròpia porta, encara no va quedar clar)

2 comentaris:

enric ha dit...

Fantàstics els links de la cròinca. Merci per fer-la. Jo no he trobat el moment.

Ens veiem dimarts.

Shanti el de les Balls ha dit...

Molt gran la crònica Yure!!
Confirmo asistència per demà!!