dijous, 23 de desembre del 2010

ECV 7 - 3 SKONTO DE RISA

- Els ribboners es retroben amb la victòria desprès de 4 jornades
- Festival ofensiu de Jordi Dolcet i Gasman
- Ramsès recau de la lesió als pocs minuts de començar el matx
- El partit es va jugar sota una intensa pluja i poca visibilitat, però la gespa va aguantar bé i no va dificultar el joc en excès


GEiEG de Palau - Girona 21.00h

Amb els efectius justos i sense porter titular, l'ECV es va plantar al GEiEG de Palau tot i les inclemències del temps. Un altre cop van ser baixes Rovira per estar presuntament implicat en l'afer del pistoler d'Olot i que està prestant declaració als jutjats, per vendre-li uns balins de paintball que no eren de pintura, uns dies abans de la massacre. Rustu i Tití van tornar al xino de Salt per menjar-se un rollitos de primavera i porten 4 dies cagant foc ja que tenen el cul ben encetat.

El partit va començar amb les bandes cobertes pels habituals Pol Van Rol i Filho da Puta, a l'eix de la defensa Gasman reciclat com a central, al mig del camp Aleix i Shanti i Ramsès com a home més avançat. Sota pals estava El Canyoner de Jafre fent de porter improvisat i Xamolins com a home-refresc que quan va sortir va fer el seu partit més complet des de que és jugador ribboner. Quan ja portavem un minuts de partit va arribar Jordi Dolcet gràcies a les senyals de fum d'uns indis yanomamis que hi havia al camp de rugby.

L'equip rival no va venir a veure-les venir i tot i ser el cuer de la lliga, va plantar cara i va avisar de les seves intencions, sobretot a un míssil que va estavellar al travesser i que va posar els collons per corbata a més d'un jugador ribboner. Tot i això, Xamolins molt actiu durant tots els seus minuts en el camp, va estar complicant l'eix defensiu letó dels Skonto i va provocar una falta al vertèx de l'àrea que va executar de manera magistral a l'estil Juninho Pernambucano, el baixista que beu cubatilles, treient les teranyines de l'escaire dret. Un golàs.
L'equip letó va continuar fent de les seves fins trobar l'empat i pocs minuts més tard, van donar la volta al marcador gràcies a una falta a la frontal, que va entrar rassa i aprop del pal que va fer inútil l'estirada de Marcel. Amb l'1-2 es va arribar al descans i els fantasmes del passat ja sobrevolaven Palau fent tèmer una nova derrota. Però nois, un altre cop els collons es van posar sobre la taula, concretament 7 escrots estaven conjurats per evitar-ho i així va ser.
L'inici de la segona part va ser un desgavell, ningú sabia a que es jugava, errades incomprensibles, males passades, poques ocasions i els minuts anaven passant. Fins que no se sap perquè les tornes van canviar i l'equip va trobar el camí i gràcies a una espectacular jugada entre Aleix, Gasman i la rematada final a boca de canó de Jordi Dolcet, va donar l'empat a 2. A partir d'aquí va ser un monòleg de l'Exèrcit, amb un sublim atac comandat per Gasman que va avançar la seva posició i Jordi Dolcet sucant el melindro pràcticament amb cada pilota que tocava, Marcel tornant a l'eix de la defensa i Shanti sota pals i Ramsès lesionat a la banqueta. Pol i Yure a les bandes no trobaven el camí i el potencial ofensiu va ser clau en el mig del camp. Jordi Dolcet estava enxufadíssim gràcies a un solomillo d'Irún que es va menjar per dinar i uns brownies de postre. El lleidatà va finalitzar el matx amb un pòker de gols, Gasman amb un doblet i Aleix amb un xixarro de falta directa.

El resultat final de 7-3 crec que va ser just per el joc demostrat a la segona part amb gols de bella factura com una volea de Dolcet o les triangulacions entre aquest, Gasman i Aleix. Els minuts finals, van ser per gaudir jugant a futbol i gairebé tots estaven volcats a l'atac i en algunes jugades deixaven en pilotes a Marcel a la defensa, però aquest es va tapar bé amb una tovallola i no se li va veure el nap.

Amb aquesta victòria l'equip tanca el 2010 amb una trajectòria molt positiva amb l'equip a la part noble de la taula, ja que no oblidem que és un bloc acabat d'arribar a la lliga i encara s'està aclimatant, però què collons, de quina manera! També s'acaba la petita crisi de resultats, amb només un puntet de 12 possibles i aquests 3 punts reforcen la moral de cares a l'any que bé. Només queden 2 partits per acabar la primera volta, davant els potents equip de Trident Senses i Girvisa, primers i segons del campionat respectivament, però això no arronsa la tita de cap membre ribboner, sabent que si les coses es fan amb el cap i els pebrots, es pot derrotar a qualsevol equip.

El pròxim partit ja en el 2011 serà el dilluns 17 de gener a les 21.00h contra els Trident Senses i faltarà per posar data al partit que es va posposar a principis d'octubre contra els Girvisa i que donarà per acabada el primer tram de la lliga.

Alineació: Marcel (p); Yure, Gasman, Pol; Aleix, Shanti; Ramsès (Jordi Dolcet i Xamolins)
Incidències: Pluja intermitent durant tot el matx. Ramsès es torna a lesionar i per ara no se sap el temps que estarà fora dels terrenys de joc. Jordi Dolcet arriba un cop començat el partit amb uns pantalons que no eren els oficials de l'ECV i l'utiller del club li pica la cresta.
Xamolins es destapa i ensenya les seves virtuts. El xaperu portava un paraigües de color rosa i un xubasquero de la Hello Kitty.
Gols: Jordi Dolcet 4; Gasman 2; Aleix 1

2 comentaris:

Gasman ha dit...

Fantàstica radiografia de la nit passada nanu! Jo no ho hagués dit millor. Felicitats ahir no sé que vam fotre però hauriem de ser conscients del que vam fer per explotar-ho. Per cert, Ramsés me gustaste ahí gritando como nuestro ex-entrendor Tomás. Felicitats a Shanti també que va fer una bona aturada que va fer oblidar un gol que es va empassar (bueno la veritat és que sembla a ser que no ho he oblidat) i Xamolins que ahir va estar bé en defensa i fins i tot participnt en el joc l mig del camp. Bueno desgraciades, aviam si cau alguna portada nadalenca...

enruc ha dit...

Us felicito, fills.

L'empresa és difícil, però matemàticament encara podem assolir l'ascens. Ara bé, caldrà guanyar als dos primers classificats. Xungo-xungo.

Yure, sempre que et vingui de gust, escriu la crònica, que les fas de puta mare.