dijous, 2 de desembre del 2010

ECV 1 - 4 Teixits Agell

L'ECV perd el seu tercer partit de la temporada i es complica l'ascens.

A més, els ribboners perden Ramsés fins al gener.

Aleix es retroba amb el gol tot rondinant.

GEiEG - Girona. Les dues primeres victòries de l'Exèrcit de la Cinta Vermella semblen un miratge 4 setmanes després, i és que després de perdre per la mínima contra els Senglars, les dues últimes derrotes couen a l'equip.

Mermat per les baixes l'ECV acusa la lesió de Ramsés, que pateix una rotura fibrilar en el bíceps crural de la cama esquerra, que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc vora un mes. Ramsés va ser qui més ho va provar durant els primers compassos del partit, on va gaudir de més d'una ocasió per encetar el marcador.

Amb 0 a 0, a la meitat de la primera part, Ramsés abandonava el camp substituït per Gaspi i deixava l'equip sense més substitucions. L'ECV, sota una boira porrera, va sortir amb Enric sota pals per les baixes de Rovira i Rüstü, Pol, Marcel i Yure en defensa, Jordi i Aleix al mig del camp i Gaspi en punta.

L'ECV va ser vícitma de la contundència dels Teixits Agell, que es van guanyar a pols que a partir d'ara, els ribboners comprin les cortines a l'Ikea.

Aleix segurament té raó quan demana més força al lluitar les pilotes, i aquesta és una dinàmica que es va repetint en els partits que l'ECV ha perdut, sobretot els dos o tres darrers, on les patades, patadetes, empentes, refregaments de cigales, punys americans, piquetes de ojos, piquetes informativos, cops de colze, bons cops de falç, cops de cap a lo Zidane, claus de judo, claus angleses, santa claus, travetes, travelos, travanquetes, zancadilles, zapatilles, trepitjades, pessigades, pessigades de mugró, fuetades, apagaments de cigarros encesos a l'escrot, mossegades a ulls, clavament intencionat d'escuradents entre les ungles i la carn dels dits del peu, ganivetades a les parpelles, encanonaments, estirades de cabell, estirades de pèl púbic i agarrons, han estat a l'ordre del dia.

Potser doncs, cal que l'ECV aprengui a jugar més físicament, ja que tampoc se n'acaba de sortir en jugades combinades. O potser sí, però no acaba d'arribar a dins de l'àrea. A part d'això Jordi es va fer un fart de robar pilotes al mig del camp, com Aleix que també hi anava a totes. I tot i els 4 gols encaixats tan Pol com Yure van cobrir bé les seves bandes. Gaspi, en posició més atacant que en partits anteriors, es va deixar veure més en atac, però tampoc va trobar el camí del gol.

Després de rebre 3 gols en 4 xuts, Enric, que a la mitja part ja havia insinuat que volia sortir a fer de jugador, va ser subtituït per Marcel que es va oferir a enfundar-se els guants.

Per ocasions, o acostaments a l'àrea, l'ECV en va tenir en contra-atacs, però va trobar a faltar l'encert de cara a gol. L'equip va estar bé a l'hora de tapar les desmarcades rivals, tot i encaixar 4 gols degut a que els quadribarrats pràcticament es van fer seva la pilota.

El gol ribboner va arribar després que Enric servís una falta a la frontal de l'àrea en curt per Aleix que, sense deixar de rondinar, va marcar el gol de l'honor.

Alienació: Enric (p); Pol, Marcel, Yure; Jordi, Aleix; Ramsés; Gaspi.

Gols: Aleix

Incidències:
Ramsés baixa per un mes.