dijous, 9 de desembre del 2010

Possibilitat d'aplaçar el proper partit

Degut a les baixes de Rüstü, Ramsés, Enric i Marcel, es va preguntar al facebbok i al minixat si es podia aplaçar el partit del proper 14 de desembre contra els VuiDir.

La proposta es va fer un dia abans que vencés el termini per demanar l'aplaçament, ja que ningú s'hi va mostrar en contra.

Tres dies després, el GEiEG encara no ha respost la petició, per tant s'està a l'espera de la confirmació, o no, de l'aplaçament.

Marcel en principi estarà llest pel partit, mentre que Enric, amb una contusió al peu resultat de l'últim partit, seria dubte pel matx.

Rüstü, convocat amb el Puig-Reig, serà una setmana més, baixa pel partit. Mentre que Ramsés, encara estarà 3 setmanes de baixa.

L'ECV no sap si, amb el pont pel mig, s'aplaçarà o no, per tant, fins a nova ordre, queda convocat l'equip per dimarts vinent dia 14 a les 22h. a l'espera que les gestions burocràtiques es desencallin.

A hores d'ara sembla possible que l'ECV pugui presentar un 7 inicial, però tampoc seria la primera vegada. D'altra banda, l'ECV té dret a aplaçar un partit durant la primera volta que es recuperaria a finals de gener.

Seguirem informant.