divendres, 17 de desembre del 2010

ECV 1 - 1 VUI DIR

Un empat positiu de cares al proper partit

-L'equip ribboner esgarrapa un punt d'or davant un dels "cocos" de la lliga
-Amb aquest empat es posa fi a una ratxa de 3 derrotes seguides i l'equip recupera l'autoestima
-Tot i que l'equip es va presentar amb baixes importants, els jugadors van posar els collons sobre la taula i tots van donar el millor en benefici del grup

GEiEG de Palau - Girona 22.00h

Una altra nit gèlida a Palau amb baixes significatives com Ramsès per lesió muscular i Rustu, Tití, Shanti tots tres per diarrea explosiva després de menjar un arroz 3 delicias en un xino de Salt. Amb només un home-canvi, els jugadors ribboners van sortir a tocar la pilota, una mica conservadors però intentant dosificar les forces de cares a poder jugar tot el partit de la millor manera possible, sense "precipotar-se". Una primera part molt igualada, amb més ocasions per l'equip rival però la defensa vermella bastant segura i donant mostres que les últimes golejades rebudes ja són història i estan oblidades. Les bandes cobertes per Pol Van Rol a l'esquerra i Yure Filho da Puta de Tudos Os Santos a la dreta, pujaven tímidament a l'atac però avisant que en qualsevol moment podien liar-la. En el mig del camp el treball incansable de Jordi Dolcet i Aleix recuperant pilotes va ser crucial i tots dos van gaudir d'oportunitats d'inaugurar "l'electrònic que no funciona". La fortalesa defensiva comandada pel Canyoner de Jafre va ser molt efectiva. El guió de la segona part va començar igual que la primera, cap dels dos equips es tirava a la piscina, bàsicament perquè feia un fred de collons i ningú es volia constipar i passar el Nadal fotent-se ibuprofenos enlloc de gintonics i polvorons. Però la mala sort sembla que acompanya els ribboners en els últims partits i l'arbit rondinaire es va treure una falta de sota la màniga, que va esdevenir letal per els interessos de l'ECV ja que en el refús un jugador del VuiDir la va colar a la dreta del Tigre de la Fageda. S'ha de remarcar que el nostre porter poc abans del gol va fer una doble parada de mèrit, digne de porters com Julio César, el Mono Burgos o René Higuita. A partir d'aquí, l'èpica es va apoderar del partit, amb tots el jugadors volcats a l'atac i a pocs minuts del final van obtenir el premi gràcies al jugador ribboner Gasman, que va engaltar un xut que es va colar a la xarxa aprop de la cepa del poste donant l'empat que va resultar definitiu.
Els últims minuts del matx podrien haver culminat la remontada ja que el partit era un toma-i-daca i el segon gol estava al caure però no va poder ser i es va donar l'empat per bo.

La setmana que ve, el dimecres dia 22 de desembre a les 21.00h, l'equip té l'oportunitat de guanyar als Skonto de Risa per així passar el Nadal tranquil i retrobar-se amb la victòria i encarar l'últim tram de la primera volta amb ganes i ambició.

Alineació: Rovira (p); Yure, Marcel, Pol; Jordi Dolcet, Aleix P.; Gasman (Xamolins home-refresc)
Incidències: Un altre cop l'àrbitre incompetent fa de les seves. Petit rifi-rafe entre Jordi Dolcet i un jugador del VuiDir. Nit molt freda, rondant els 0ºC amb un lleuger vent de gregal que accentuava la fredor. El xaperu tenia dia lliure i va anar de festa al club Peach.
Gols: Gasman

2 comentaris:

Títi Enric ha dit...

He comprat bolquers per contenir l'hemorràgia coprolítica a resultes de la ingesta indiscriminada de menjar xino i així poder venir a jugar el darrer partit de l'any.

Yure, fantàstica la crònica. Fins aviat.

Comandant Black ha dit...

Puta mare la crònica del partit! Gràcies Princess!