dilluns, 21 de desembre del 2009

Nueva Asia 3 - 2 ECV




L'ECV s'avança al marcador però no és capaç de mantenir el domini. Nueva Asia remonta però els ribboners són capaços d'igualar el marcador al cap de poc.

L'ECV cerca la victòria en tot moment i els Asiàtics ho aprofiten per sentenciar, al contraatac.


Sense amenaça de fred el passat 19 de desembre l'Exèrcit de la Cinta Vermella va jugar el partit més igualat del campionat. Els ribboners van disposar de diverses oportunitats que no es van materialitzar. Per la seva banda el Nueva Àsia va aconseguir marcar en tres ocasions, que podrien haver estat algunes més si no hagués estat per les encertades (que no encetades) intervencions de Rustu, Xarumí i Paco, que va jugar el seu millor partit des que miliquita a l'ECV.

Els gols ribboners els van fer els dos jugadors més en forma de persona d'aquesta tempodara. D'un xut de fora de l'àrea arran del pal dret de la porteria que dóna al camp de tennis del servei d'esports, Gaspi va fer pujar el primer al marcador. Però no va ser fins a la segona part, després d'un xut al travesser de Tití Enric i un intent de vaselina de Pol que va sortir lleugerament per damunt de la porqueria que dóna al bosc de pinus pinaster, quan Marcel Figueras va aconseguir posar el 2 a 2 al marcador del camp ple de clots, esborancs i línies malpintades i tortes del Serfei d'Esports de la UdG. Un marcador imaginari perquè no n'hi ha cap físicament allà i hem de comptar els gols refiant-nos del que l'àrbrit apunti al seu paquet de tabac.

L'ECV ho va seguir probant amb (en) pilotes penjades a l'(p)olla des de la porteria, però van ser els del Nueva Asia que van aconseguir posar-se per davant en el marcador amb un gol de l'excompany de pis de la Carla, l'Helena i la Laura, en Pere que tenia katanes a l'habitació i va amenaçar els nostres jugadors per es deixessin marcar. De fet, no va ser una amenaça sinó un consell.

Alineació: Ramon Rustu, X. Arumí, Vancells, Paco, Llorens, Pagès, Gaspi, Marcel, Feixas i Enric C..
Gols: Gaspi i Marcel.
Incidències: Cinquena jornada del Campionat Universitari de Futbol 7. Els jugadors, quan són al camp, es fan els longuis i no es canvien pels que estan a la banda encara que treguin el fetge per la boca.

1 comentari:

Nakamura, Hiro ha dit...

Fantàstiques les poltades. És una llàstima que peldessiu el paltit contla el Nueva Àsia.
Segul que ho vau tenirl a les mans.

Seguiu endavant. Visca L'exelcit de la Cinta Velmella.

Tu caldes de malavella.