dissabte, 19 de desembre del 2009

Per-6-team

El Barça de Josep Guardiola culmina un 2009 amb un ple complet a les competicions que ha disputat.

Tot i que la primera part ha estat un bodrio, la segona ha estat dominada per complet pel Barça que ha cansat l'equip de l'Estudiantes argentí. Pedro amb un gol al minut 89, ha rebentat la moral dels argentins que han jugat tota la segona part a especular amb el resultat.

Amb empat a 1 s'ha arribat a la pròrroga, i l'Estudiantes no ha fet altra cosa que encomanar-se a l'àrbitre del partit (un mexicà que es pensava que al futbol s'hi juga amb raquetes) i buscar els penals, ja que el Barça posava el domini i el futbol.

Però l'Estudiantes no ha aconseguit el seu objectiu perquè Messi ha marcat amb el pit, amb l'escut, amb el cor, el gol de la victòria a centre d'Alves. 2 a 1 i cap a Kuwait.

A Canaletes s'hi han congregat una munió de seguidors culés que han cantat crits com: "Guti, Guti, Guti, maricón", "Alcor-cón! Alcor-cón!", "Sí, sí, sí. La sexta ja és aquí" (potser fent referència al desplegament de la TDT al territori català, tot i que està a punt de fusionar-se amb Antena 3), i d'altres càntics i fraseologia típica de les celebracions culés com: "Visca el Barça i visc a Catalunya" o "Laporta president, Catalunya independent".

Ara que el Barça ha aconseguit el súmum en el món del futbol és hora de plegar. Ara que a l'únic que poden aspirar els eterns rivals, i àdhuc el mateix Barça, és a igualar el que ha fet l'equip d'en Pep. Ara que ja no es pot superar és l'hora que s'acabi el futbol, que mai més ningú s'atrebeixi a donar patades a una pilota, perquè seria desprestigiar l'equip blaugrana. Suspenguem les lligues, aficionem-nos al korfbol o a les curses d'orientació, o si més no, deixem d'anomenar futbol al futbol per passar a dir-li "Barça".