dimecres, 2 de desembre del 2009

All in Team 4 - 1 ECV

L'ECV perd el primer partit de la temporada, en un matx on va ser incapaç de fer 4 passades seguides.
L'All in team, posa tota la carn a la graella i s'endú els 3 punts.
La contundència ribbonera en defensa evita que l'ECV rebi un golejada d'escàndol.

Díficil partit el de dimarts passat al servei d'esports. Ja d'entrada l'organisme encarregat d'organitzar la lligueta no disposava de petos per cedir a un dels dos equips, ja que les samarres eren del mateix color. El problema es va solventar amb els xalecos reflectants dels cotxes fent que el partit semblés entre policies i gitanos.

Pràcticament un equip es va dedicar a atacar i l'altre a veure-les venir. L'All in team va disposar d'una cent-trentena d'ocasions, fruit de la forta pressió que exercien. L'ECV no va poder quasi mai sortir del darrere amb la pilota controlada, i les passades llargues, buscant el cap de Marcel o l'esquena d'Aleix, eren contrarestades amb efectivitat per l'equip rival.

A l'All in Team li va costar marcar el primer, però va fer el segon poc després quan un davanter de l'All in Team va aprofitar un refús d'un potent xut aturat per Enric C. que en absència de Rüstü va fer d'arquer. El tercer gol va venir d'un xut llunyà sense oposició de la defensa ribbonera en el qual tampoc s'hi va poder fer més.

Podria haver acabat la primera part amb més gols, però Xevi A. va treure una o dos pilotes de sobre de la mateixa línia torta de gol. 3 a 0al descans. L'ECV incapaç de fer un gol tot i les poques, però clares, ocasions de que va disposar, a peus de Gaspi, Marcel i Feixas.

La segona part va seguir amb el mateix guió. L'All in Team, lluny d'especular amb el resultat va sortir a l'atac i a la pressió, i va generar un munt d'ocasions que Enric sota pals, Xevi A., Pol, Marcel i Zé Lourenço es van encarregar d'abortar. Gaspi, Albert i Aleix intentaven sense èxit escurçar distàncies.

D'un xut des de la frontal de l'àrea va arribar el 4t de l'All in Team, i l'ECV va fer el golet de l'honor en la darrera jugada del partit, sobre el xiulet final de l'àrbitre.

Alineació: Enric C., X. Arumí, Vancells, Llorens, Pagès, Gaspi, Marcel, Feixas.
Gols: Marcel.
Incidències: Tercera jornada del Campionat Universitari de Futbol 7. Pol va demanar el canvi als pocs minuts per anar a fer caca. Havia berenat xocolata desfeta.