dimecres, 23 de desembre del 2009

El Gordo

La notícia saltava ahir al matí, abans de les deu quan Brandon Cabrera, un nen del colegi de San Ildefonso, cantava el tercer premi de la Grossa de Nadal, el 10104 venut a Puig-Reig (Porreig pels iniciats).

Podria l'ECV solventar els seus problemes econòmics amb la picossada que n'haguessin tret Ramon "Rustu" i Alfred "Porreig", porreigins de naixement i ribboners d'adopció?

L'administració número 1 i única del municipi el va repartir entre els 4000 habitants d'aquest poble del Berguedà. No ha parts iguals. A alguns sí i a d'altres no. Ni Ramon ni Alfred van ser premiats. En declaracions a bloc de l'ECV Ramon, porter titular de l'equip ribboner afirmava que "res de res! mira que ha tocat al bar on anem a fer dardos de tan en tan, però feia dies que no el sovintejavem, per tant, no em puc jubilar i seguiré guanyant-me les garrofes amb l'ECV (i defensant-ne els colors)".

Per la seva part Alfred Porreig, que va penjar les botes la temporada passada al costat d'unes secallones i bull negre, també va posar-se en contacte amb el bloc de l'ECV per confirmar que tampoc li ha tocat res: "Ni els ous m'he tocat!". Alfred va afegir que pensava convertir-se: "en l'accionista majoritari de l'ECV amb els calarons de la grossa!" i va recórrer al tòpic típic de la jornada amb un compartit: "mentrestant tinguem salut i feina.... i un bon forat per posar l'eina!".

Amén.