dissabte, 29 de novembre del 2008

Vuelven por sus fueros

ECV 5 – Aspurtits 4

Primera victòria de l’Exèrcit, que va haver de suar de valent per emportar-se els tres punts. Els ribboners trenquen una ratxa de tres derrotes consecutives.

L’equip va estar molts minuts contra les cordes, però a base de fe i de coratge va remuntar el partit fins a dues vegades. Hugas sobri al mig del camp i Gaspi extraordinari, els jugadors més destacats del match.

Els jugadors i tècnics asseguren que la victòria els ajudarà a remuntar el vol.

El dijous a la nit l’Exèrcit es presentava a les instal·lacions del Servei d’Esports amb només set jugadors disponibles, fins i tot va ser necessària la participació de Pere, un jugador del filial. El partit va començar com de costum, amb molts de nervis, imprecisió en les passades i errors en defensa que varen provocar que els Aspurtits s’avancessin ràpidament en el marcador. Poc a poc l’Exèrcit va entrar en el partit i va disposar d’alguna ocasió per empatar. Va ser per obra de Pagès, després d’una gran jugada col·lectiva, que els nostres varen aconseguir obrir la llauna. Pagès va rebre una pilota a la frontal de la petita i tot sol va batre el porter amb un xut sec i ajustat al pal. A partir d’aquest moment l’Exèrcit va anar creixent i mitjançant una gran jugada individual d’Hugas va ser capaç de marcar el segon gol. Durant els últims minuts del primer temps Gaspi va perforar la porteria rival amb un magnífic xut creuat i va fer pujar el tercer gol en el marcador. Gaspi, que encara no s’havia estrenat com a golejador, marcava un gol marca de la casa per deixar ben clar que poc a poc torna a ser aquell jugador determinant d’altres temporades.

En el segon temps, l’Exèrcit va tornar a sortir despistat i excessivament tou. Els Aspurtits varen saber aprofitar l’ocasió i amb dos gols gairebé consecutius varen ser capaços d’empatar el partit. Aleshores el joc es va enrarir i va ser pràcticament impossible veure bones jugades a tots dos equips. L’Exèrcit va disposar de varies ocasions d’Hugas i Gaspi per tornar a avançar-se, però el gol no acabava d’arribar. Per la seva banda el rival també disposava d’ocasions i fins i tot va estar apunt de donar un parell d’ensurts quan la defensa ribbonera es trobava descol·locada. Però quan el partit semblava complicar-se encara més, va sorgir altre cop Gaspi i amb dos gols, aquest segon amb una esplèndida vaselina que va sorprendre el porter, va fer pujar el cinc a tres en el marcador. Els Aspurtits molt combatius fins al final encara varen poder retallar la diferència, i de ben poc que no donen un darrer ensurt als ribboners, que esgotats per l’esforç físic gairebé varen haver de demanar l’hora. Tot i això el partit es va saldar amb la primera victòria de l’Exèrcit en el campionat. A partir d’ara ha de començar una altra lliga, la de la fe.

Alineació: Rustu, E. Castellà, Pere, Vancells, Pagès, Hugas i Gaspi.
Gols: Gaspi (3), Hugas i Pagès.
Amonestacions: -
Incidències: -
Quart partit del Campionat de Lliga disputat al Servei d’Esports de la UdG.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cal continuar sumant. Però hem d'anar partit a partit.

Ja trobàvem a faltar les teves cròniques. Salut.

Anònim ha dit...

Bon partit crakssssss!!
sento no poder haver vingut!

forçae exercit!!

andreu