dimecres, 19 de novembre del 2008

Lo+gran - ECV

L'Exèrcit, conscient de les seves possibilitats, planta cara a Lo+gran tot i anar sempre per darrere en el marcador.

El guió del darrer partit entre els dos conjunts es va repetir. En menys d'un minut de joc, Lo+gran ja havia encarrilat el partit. Passada enrera, toc a la banda, centrada milimètrica, rematada i gol. Poc va poder fer Ramon en la resta de gols encaixats i cal destacar més d'una mà providencial que va evitar que el resultat fos més abultat.

Però l'ECV va demostrar que no és una comparsa i no es va arrugar en cap moment. Va disposar de nombroses ocasions de gol que el porter rival, es va encarregar d'anular amb parades de mèrit.

No va poder fer res contra un potent xut des de fora de l'àrea que va engaltar Iván, que debutava amb l'ECV. Com tampoc va poder fer més en els dos gols d'Hugas, que es converteix en pitxitxi de l'equip, ni en el del Pol que inaugura el seu compte golejador a l'empényer una pilota al fons de la xarxa.

El 6-4 final és just, tot i els 3 minuts que l'àrbitre va escurçar el partit a instàncies dels veterans de Lo+gran.

Teniu a la vostra disposició algunes imatges del partit a continuació.