divendres, 21 de novembre del 2008

Plateam - ECV

Injusta derrota d'un ECV que va presentar l'equip de gala.

El primer enfrontament entre el Plateam i l'ECV va acabara mb mal gust de boca per l'equip ribboner que es va presentar al camp amb 10 jugadors que ho van donar tot, però que no van estar encertats de cara gol.

De rebot d'una falta a la frontal de l'àrea el Plateam es va posar per davant al marcador, però l'ECV va buscar l'empat fins a aconseguir-lo a través d'Iván (2 partits, 2 gols) i fins i tot es va posar per davant abans de finalitzar al primera part amb un golàs de falta directa executada per Andreu Cufí.

A la segona part l'ECV va sortir a sentenciar el partit i va tenir fins a 3 ocasions clares de gol. Però l'ECV falla allà on no es pot fallar. Se xuta quan s'ha de passar, i es passa la pilota quan s'ha de xutar.

En un contraatac, Pol va fer falta al davanter del Plateam a l'agafar-lo per evitar que marxés sol a porteria.

De penal van empatar, i en una altra jugada aïllada el Plateam es va tornar a posar per davant (2-3). El darrer gol en contra de l'ECV el va fer el porter rival de sacada de porta, aprofitant-se de l'avançada col·locació de Ramon, que va estar encertat en la resta d'accions en les que va intervenir.

Destacar el debut en lliga aquesta temporada de Gaspi, que va estar lluny del nivell al que ens sol tenir acostumats.

ECV: Ramon, Andreu, Marcel, Vancells, Hugas, Aleix, Enric, Iván, Marc, Gaspi.
Gols: Iván, Andreu.

A continuació poden escoltar les declaracions del segon entrenador de l'ECV, Albert Mutjé:
"Nosaltres som la Cinta Vermella i no pot dependre d'1, 2, 3 jugadors"