dimarts, 8 d’abril del 2008

Sí sí sí, la copa ja és aquí!

El pròxim dijous expira el termini per inscriure’s a la Copa Primavera. Després que cada jugador de l’equip hagi tingut temps de dir la seva en vistes a consensuar el grup i l’horari dels partits, la junta directiva ha celebrat avui al vespre una reunió extraordinària per decidir una o altre opció. Hi han intervingut tant el director esportiu com el segon entrenador, i el capità de l’equip també hi ha participat en representació dels jugadors. Si ningú i té cap inconvenient, l’ECV participarà en el grup 3 de la Copa Primavera (dimarts i dijous), dins de la franja horària 18 h a les 21 h. Sembla que és la millor alternativa si volem que, en la mesura del possible, tots participem de la lligueta que dóna accés als quarts de final de la competició.

Com que no disposem de massa temps i cal no adormir-se, demà a la tarda el tresorer de l’entitat, acompanyat del seu xofer, es desplaçarà a les instal·lacions del Servei d’Esports per pagar l’import necessari per a poder jugar. D’altra banda, la junta directiva té el goig d’anunciar el retorn de J. Rovira a l’equip, després que el talentós porter de l’ECV hagi sortit satisfactòriament de la lesió que es va fer al genoll esquerra a finals de l’estiu passat. Des del consell de redacció de l’ECV ens alegrem que el jugador hagi vist la llum al final del túnel, gairebé un any després de la seva última aparició amb l’equip.

En tot cas recordeu: Som un equipàs!

Per qualsevol cosa, dubte, estupidesa, incongruència, amenaça, inclemència... cliqueu aquí
(És maca e? Tant de bo fos aquest el premi a l’esforç...)

A reveure ribboners, atentament

El capità.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agradaria saber qui és el tresorer i qui és el seu xofer.

Benvingut de nou Rovira.

Comandant Black ha dit...

Que no estamos tan mal hombre!!!

Em sembla perfecte tot plegat i no badem! que la Copa Primavera és la nostra especialitat. Chao chao!

Anònim ha dit...

molt be el retorn den rovira, recuperem un jugador clau a la copa l'any passat. Tambe torna enric cantona a la delantera, per enxufarne algun...

força exercit
Andrew