divendres, 25 d’abril del 2008

Ganaron sin las botas puestas II

ECV 3 – 4 MATATS 0

El rival no es presenta i l’Exèrcit inicia la lligueta de la Copa amb victòria.

Els 4 Matats envien els 4 Matats “B” a jugar, però tot i així, el partit no pot disputar-se.

Com que la setmana vinent l’Exèrcit descansa, caldrà esperar tretze dies per veure jugar els ribboners.
L’Exèrcit es presentava ahir al terreny de joc, prostrat per les nombroses baixes acumulades (Rovira, Hugas, Isa, Pagès, Arumí, Valls, Alfred i Ramsés) i amb alguns jugadors “tocats” com en el cas d’E. Castellà, que patia una gastroenteritis aguda, o de Marc molt faltat d’hores de son. Un equip d’urgència confeccionat unes hores abans del partit va saltar a la gespa a l’espera que el rival fes acte de presència. Però el rival no va arribar. Solsament uns coneguts seus varen tenir el sorprenent detall de presentar-se en nom d’ells; un gest només assolible pels més altruistes o en perdó, pels més incrèduls.

E. Castellà, que havia passat la nit anterior escoltant els Pets entre rotllos de paper de wàter, afirmava poc abans de plegar veles que “jo he vingut aquí a cagar-me en tot, si us plau, algú té un kleenex?”. Resolt aquest contratemps, el Servei d’Esports va decidir concedir la victòria a l’ECV per tres a zero. Un resultat just si tenim en compte els esdeveniments, que permet a l’equip sumar els 3 primers punts de la competició; però que impedeix als jugadors començar a agafar el to físic necessari per encarar amb garanties els pròxims enfrontaments, que de ben segur seran molt disputats. La classificació pels quarts està en joc.
Endavant ECV!!

Alineació: E. Castellà, Marc, Andreu, Vancells, Genís, Gaspi i Met.
Gols: -
Amonestacions: -
Incidències: Un miop sense lentilles, una esquena adolorida, una cama fatigada i unes cagarrines.
Primer partit de la lligueta de la Copa Primavera no disputat al Servei d’Esports de la UdG.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, escric per confirmar la crònica del Rei dels Galifardeus. De fet encara no se mk'ha passat la diarrea, i sembla que va a més. M'he pres sucs de Kiwi, cus-cus amb nocilla, hamburgueses amb beicon, he fumat i he pres cafè amb llet. Tot amb la intenció de tallar-me la cagalera, però això és un sortidor. He anat fins al Pantà de Sau i ara només es veu la torre del campanar. S'ha convertit en un pantà de merda. Tot plegat em recorda a aquella cançó que cantava una de les Spice Girls després de barallar-se: "It's raining shit, aleluya".

Diuen que els 4matats, quan es dirigien al servei d'esports, van girar cua al sentir una forta olor a metà a mida que s'acostaven al camp.

Bueno, res més, acabo que estic escrivint des d'una habitació petita, i la merda ja m'arriba als turmells.

I en Vancells, sense lentilles, buscaba melindros per sucar...

Fins aviat. Endavant ECV.

Anònim ha dit...

Ara entenc perquè l'aigua de l'aixeta surt de color marró...