dimecres, 27 de febrer del 2008

Dorms amb la barba a dintre o a fora del llençol?

ECV 5 – Barbuts 3


Treballada victòria de l’Exèrcit que va patir més del compte per superar als Barbuts.

Dos gols dels ribboners en els últims minuts varen assegurar els tres punts, en un partit on els nostres varen merèixer molt més pel joc i les ocasions exhibides.

L’equip ha encadenat dues victòries consecutives, i es col·loca momentàniament en la quarta posició a l’espera del que facin els rivals directes en els partits del dimecres.

Ahir va tocar patir més del compte a les instal·lacions del Servei d’Esports de la UdG. L’Exèrcit va sortir al camp com a clar favorit després de que el cos tècnic pogués finalment comptar amb onze dels integrants de la plantilla, però la baixa d’última hora de E. Castellà, va fer que Vancells s’hagués de posar sota els pals durant tot l’enfrontament. Tot i aquest contratemps, l’equip va sortir endollat d’inici a fi, i en comptades ocasions va perdre el control de la pilota.

Els primers vint-i-cinc minuts varen tenir un únic i clar dominador. L’Exèrcit corria, assistia i xutava però amb poca punteria. La veritat és que l’Exèrcit va ser molt superior i va disposar de moltes ocasions que no s’acabaven de concretar. Des de la porteria, Vancells es lamentava de les múltiples oportunitats perdudes per avançar-se en el marcador, però tot i això, l’equip va reaccionar molt bé, no es va atabalar gens i va continuar-ho provant fins que d’una vegada i per totes s’aconseguís obrir el camí de la victòria. La defensa ribbonera encapçalada pel Mariscal també va estar molt sòbria, de fet el rival solsament va causar perill en un xut que Vancells va poder refusar amb el genoll a córner.

Malauradament la sort no es va aliar amb l’equip durant la primera part, de manera que tot i les nombroses ocasions, es va arribar al descans amb un escarransit i perillós 1 a 0 favorable als nostres. Aquesta manca de definició va causar precisament, alguns moments de patiment en el segon temps: en dues ocasions consecutives els Barbuts varen esser capaços d’igualar el marcador. Amb l’empat el partit tornava a començar per a tots dos equips, però l’Exèrcit sabia de la seva superioritat en el terreny de joc i sense perdre l’esperança va seguir insistint fins fer pujar el 3 a 2 al marcador. Però l’atzar va fer que uns i altres arribessin amb empat a 3 a falta de cinc minuts del xiulet final. La pressió i la constància dels nostres tingueren finalment el seu premi quan Isa i Ramsés varen afusellar, gairebé de forma simultània, la porteria rival. Dos gols que feien justícia i deixaven a l’equip en una posició més que merescuda.

El president de l’entitat, Rafel Llussà, ha volgut manifestar per TV Girona el seu esclat d’alegria després de la victòria ribbonera: “Estem més que contents amb l’actitud de tots els jugadors, sobretot perquè saben a què juguen, són valents i no s’amaguen mai”. Pel que fa al decurs de la temporada, Llussà ha dit que l’objectiu està pràcticament complert (assegurar la permanència) i que de cares a la Copa Primavera, l’Exèrcit pot tornar a donar la campanada. El president ha conclòs el seu parlament referint-se al cos tècnic: “Mutgé té contracte fins al 2009 i sempre que ell vulgui podrà seguir en el càrrec”.

Alineació: Vancells, Arumí, Andreu, Simó, Isa, Hugas, Pagès, Genís, Gaspi i Ramsés.
Gols: Ramsés (2), Isa, Hugas i Pagès.
Amonestacions: -
Incidències: Partit de la novena jornada del Campionat universitari, disputat al Servei d’Esports de la UdG.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Me n'alegro molt per la victòria. Sento haver causat baixa, però estic doblement content perquè tinc entès que en VAN6 va fer un bon paper a la porteria. Em sembla que et deixaré els guants.

També m'agradaria felicitar l'Isa pel seu primer gol, a l'Aleix per continuar amb la seva ratxa, i a la resta de l'equip, defenses i atacants, els que la remenen i els que la toquen, salut i endavant!!