dimecres, 7 de novembre del 2007

Quan les oques van al camp


La seu oficial de l’exèrcit de la cinta vermella ha reunit aquesta tarda a directius, jugadors i aficionats de l’entitat esportiva. El retorn de l’equip a la màxima competició universitària ha motivat la trobada, organitzada per la directiva del club.

El president Rafel Llussà ha manifestat la bona disposició de l’equip i l’entrega dels jugadors tot i les dificultats econòmiques que travessa el club. El parlament del president ha anat precedit de les paraules del director esportiu Pere Horts. Horts s’ha mostrat satisfet amb les noves incorporacions tot al·legant que: “el club ha hagut d’assumir un cost econòmic notable per a convèncer els jugadors nouvinguts, a més hem repescat un jugador que varem cedir la temporada passada i hem destinat gran part del pressupost a la renovació dels vestidors i d’alguns seients de l’estadi”.
A continuació, l’entrenador de l’equip ha fet balanç de la pretemporada: "Els jugadors estan motivats i saben perfectament fins a on poden arribar. Sé que a l’afició agrada un futbol atractiu i vistós, per tant intentarem desplegar el joc ràpid, però com que no podem fer miracles ens tancarem a darrere les vegades que faci falta. De totes maneres sabem de les coses que una jugadora com Riera pot aportar a l’equip, per això està cridada a marcar diferència, i també potser el tanga com a nova tendència”. Finalment la junta directiva ha donat a conèixer l’estructura interna del club per a la temporada 07/08:
President: Rafel Llussà
Vicepresident: Camil Sec Sí
Director esportiu: Pere Horts
Entrenador: ---------
Delegat: Carles Naval (qui si no?!)
Capità: Pol Vancells (amb el permís de la sala)
Altes: Xavier Arumí (rep. Lille), Isabel Riera (Girona Femení), Marc Simó (Creu Roja)
Baixes: Gerard Pla (retirat)
Continuen: Enric Castellà, Gaspar Castellà, Genís Lloveras, Albert Hugas, Andreu Cufí, Shanti Valls, Pol Vancells, Aleix Pagés i Ramsés.
Com a canvi destacable en la composició de la plantilla, cal citar la baixa momentània del primer porter de l’equip Joan Rovira, del qui s’espera que estigui entre 3 i 4 mesos fora dels terrenys de joc per culpa d’unes molèsties al menisc de la cama esquerra. L’Enric Castellà s’ha ofert amablement a substituir tan sensible pèrdua.
La trobada ha finalitzat amb un petit ressopó a càrrec de “el Ginjoler” en un ambient força distès, en el que no ha faltat la broma i la ironia . Tothom ha pogut gaudir de l’assortit de formatges manxecs, del torró d’Agramunt, de la cansalada viada de l’Ateneu, i de l’estomacal Bonet d’Esquerra Republicana. Bé, tothom excepte Rafel Llussà que no ha pogut aguantar el ritme frenètic de les barraques, i ha demanat al personal que fes una mica d’espai per a que pogués jeure una estona. Algú amb una mica de seny, ha tingut la pensada de col·locar-li una mantona, no fos cas que el nostre president agafés un refredat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan hi ha eleccions per canviar de Presi?

Anònim ha dit...

Hola buenas, soy un buen seguidor de Pere Horts, de cuando jugaba en los alevines del Ponferradina. Me gustaba verlo luego, cuando se metían todos los niños en el vestuario. No tendréis más información, o algun link de video en el ioutube donde salga? Muchas gracias.