divendres, 23 de novembre del 2007

Entrevista a Gaspi

"quan en Goku es transforma en Super Guerrer... és un pallot"

Gaspar Castellà, rapitenc de naixament, fa tres anys que pertany a la disciplina de l'Exercit de la Cinta Vermella. Un dels pilars de l'equip, cridat a marcar la diferència amb els seus gols, es prepara mentalment per la tercera jornada de la lliga. 3 gols en 2 partits el situen com a pitxitxi de l'equip.

- Està satisfet amb el seu rendiment golejador? Sí, que t'hi cagues i espero continuar així pel bé de l'equip.

- I amb el rendiment general de l'equip? Estic molt content i sé que tots aportem el màxim que podem i ho estem demostrant, malgrat que la victòria encara no hagi aparegut. És una guarra igualment. Sobretot som un equip de colegues i amics que ens coneixem i això s'agraeix perquè cada partit és una trobada agradable, on si et tires un pet o et rasques la pisha ningú et mira malament.


- Què creu que pot aportar a l'equip que no hagi aportat fins ara?
Crec que encara no estic al 100% de condicions físiques per desenvolupar el meu joc. En millors condicions puc finalitzar millor jugades individuals i participar més en defensa.

- Què en pensa sobre el fet que Cristòfol Colom ignorés que havia descobert un continent, i que morís pensant que havia arribat a l'Índia? Cristi, o com jo li deia és un pringat que ja de ben petit, s'aixecava per fer pipí al lavabo i en comptes de fer-ho a la tassa ho feia a la banyera, que aleshores era molt petita. Sempre ha confós les coses.

- Mulli's i digui quin equip creu que s'endurà el campionat. L'Exèrcit de la Cinta Vermella, perquè encara que no quedi líder, anirà a l'armari dels trofeus i se l'emportarà.

- S'afeitaria als lavabos de la universitat?
Sí, de fet ja ho he fet i de veritat que és un espai molt agradable en el qual conversar amb els amics i afaitar-se davant d'un mirall de 2 metres. És un luxe i m'agrada fer el notas.

- Digui'm una escena de Bola de Drac que en el seu moment el marqués. Tots sabem que com Bola de Drac no hi ha cap etapa. No obstant, he de confessar que a Bola de Drac Z, quan en Goku es transforma en Super Guerrer... és un pallot, vaig flipar de mil maneres, era millor que la nit de reis.

- Moltes gràcies i sort. Ara si vol pot enviar un missatge als fans de l'ECV. Bé fills de puta, mireu que us donguin pel cul i espero que ben aviat, quan guanyem, estigueu allà per viure-ho, però que me la suda en serio. Si no hi sou, nosaltres ho celebrarem igualment. I pel públic de l'ECV que sempre ens recolza, moltes gràcies i fins la pròxima!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran entrevista al pichici! i mol bona la foto als lavabos de la uni afeitan-te!!

saludus!!