dimarts, 9 d’octubre del 2007

Trofeu General Blue

Com cada any des de fa 150 mil·lenis, avui es disputa el Trofeu General Blue al Quarter General de l'Exèrcit de la Cinta Vermella. Enguany, l'equip invitat pels Blau fosco-vermells és Les escopinyes amb suc, vinguts de les entranyes del Moianès i aliats amb en Son Goku per derrotar l'ECV.

L'ECV encara no ha perdut mai aquest Trofeu així que al vestidor es respira un ambient relaxat i confiat, excepte quan algú es tira un pet, que llavors sol fer pudor. En una entrevista amb l'A-18, ens ha confessat que sovint fa striptease abans d'un encontre per tal de motivar els seus companys i que no té por que un dia la violin perquè és de ferro i això no podria ser a menys que un dia tot l'equip reunís les 7 boles de drac i demanéssin un desig per convertir-la en humana.

LA directiva ha convidat, amb motiu del torneig, el cèlebre monstre Cèl·lula que avui ens acompanyarà amb la tercera transoformació. Per altra banda, el lesionat Dr. Gero acompanyat per l'ex-jugador Tao Pai Pai assistiràn a aquest partit que serveix d'acte inaugural per obrir la nova temporada 2008 de forma oficial.

No us ho perdeu, avui a les 20:00h al Quarter General de l'Exèrcit de la Cinta Vermella.
Podreu seguir-ho per ràdio Follet tortuga a 69.0 FM i via ppv a TV Satàn.

Això és tot, a prendre pel luc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui va guanyar? Volem saber com es va desenvolupar la Final els qui no vam assistir al camp!!!

Comandant Black ha dit...

Bé, el partit va començar tard, sense el porter titular tot i que la polivalència de l'Enric alias E-24 va solventar l'absència del primer porter. L'alineació de sortida de l'ECV era Enric sota els pals, Pol Hugues i Xerumi a la defensa, Aleix al centre del camp i Ramsés i Gaspi al davant. Si voleu conèixer l'alineació de les escopinyes amb suc adreçeu-vos a conserves Dani.

El partit es va desenvolupar amb calma i empenta, donat que es tracta d'un torneig però no és la lliga i aquest event serveix com a pretemporada per ambdós equips, que per aquestes dates solen estar atropellats.

El resultat final va ser de 6 a 5 però la veritat és que al llarg del partit la cosa va estar molt empatada i fins i tot l'es escupinyes van situar-se al capdavant del marcador durant una llarga estona.
En acabat, vam recollir els fetges que hi havien escampats pel terreny de joc i ens vam arrossegar fins a casa, per tal de recobrar un últim alè abans de morir en el llit.